Mar­ke­tin­gansvar­lig

Sæt dagsordenen for digital markedsføring og positioner brandet yderligere

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for at markedsføre innovative kvalitetsprodukter? Og har du lyst til at arbejde med en international snitflade, hvor du står for kommunikationen af nye produktlanceringer? Så er du den marketingansvarlige vi leder efter til Forbo Flooring i Glostrup.

Med reference til den danske Country Manager får du ansvaret for at koordinere markedsføringsaktiviteterne i Danmark. Aktiviteterne kører primært via digitale platforme som LinkedIn og Pinterest etc., men der arbejdes til dels også med trykte medier. Forbo markedsfører sit brede program af innovative kvalitetsprodukter til arkitekter, gulventreprenører, møbelindustrien og slutbrugere.
Opgaverne spænder bredt fra opfølgning på marketingplaner og budgetter, til produktlanceringer, kampagner og kreative hands-on opgaver samt SEO-optimering af hjemmesiden. Ligeledes får du ansvaret for intern kommunikation i forbindelse med nye produktlanceringer på salgsmøder.
Du får en bred kontaktflade i den nordiske og internationale organisation, hvor du arbejder tæt sammen med den danske marketing- og salgssupport funktion og syv eksterne sælgere.

Marketing Magician med digitalt mindset

Du har en relevant uddannelse på minimum bachelor niveau indenfor kommunikation, marketing eller tilsvarende. Derudover har du nogle års erfaring med BtB-markedsføring fra en marketingafdeling eller som produktchef. Du er vant til at arbejde med digitale medier og kommunikation vedrørende produktlanceringer og kampagner. Du er skarp på, hvilke kanaler du skal bruge, for at komme bredt ud med budskaberne og ramme de rigtige målgrupper. Ligeledes er du vant til at arbejde med budgetter og være sparringspartner på nyeste trends inden for marketing. Du er en person med gå-på-mod, og du er struktureret, analytisk og udadvendt. Du motiveres af at være hands-on med alle aspekter i en marketingafdeling og med stor mulighed for at kunne påvirke opgaverne. Du mestre det danske sprog, kan begå dig på skandinavisk og behersker engelsk. Desuden har du flair for og bruger IT i den kreative proces.

Frihed under ansvar

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed og får en selvstændig marketingudfordring i en organisation med engagerede medarbejdere. Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, god fast løn samt bonus og pension.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Niels Prehn på tlf. +45 30288730. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om virksomheden

Forbo Flooring A/S som ligger i Glostrup, har 14 ansatte og er en førende global aktør inden for kommercielle kvalitets gulvbelægninger og totalløsninger som linoleum, vinyl, design vinylfliser, indgangsmåtter, Flotex samt tæppefliser. Forbo Flooring A/S indgår i Forbo Floorings nordiske organisation, der har hovedkontor i Göteborg. Omsætningen i Norden er på mere end 700 mio. kr. og antallet af medarbejdere er ca. 250. Med en markedsandel på over 65% er Forbo verdens førende inden for linoleum, der sælges i ruller samt modulære flise formater. For mere information henvises til hjemmesiden. www.forbo-flooring.dk

Gem job

People Executive
Publiceret: 23. marts 2020

Arbejdssted

Glostrup