Erfaren regn­skabsas­si­stent med fokus på kre­di­to­rer­ne søges til spændende virk­som­hed i Valby


 

Beskrivelse

Du bliver som regnskabsassistent ansvarlig for virksomhedens kreditorer. Derudover vil du også håndtere andre opgaver i bogholderiet, hvorfor du vil få en alsidig arbejdsdag. Du vil indgå i en økonomiafdeling bestående af en økonomichef, en senior controller, en junior controller, en regnskabs- og salgsassistent samt regnskabschefen, som du vil referere til. Du vil få en spændende hverdag samt gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Behandling af indkomne faktura i elektronisk fakturahåndteringssystem
  • Betalinger
  • Bogføring
  • Momssandsynliggørelse
  • Afstemninger
  • Back up på den øvrige økonomifunktion
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret og velkonsolideret virksomhed, der beskæftiger sig med byudvikling. Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og opfører større byggeprojekter rundt omkring i landet. Virksomhedens administration består af omkring 20 medarbejdere, der arbejder i et uformelt og professionelt miljø. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form af pensionsordning, fleksible mødetider, frugt og kantineordning.

Personlige kompetencer

Du er en imødekommende og kvalitetsbevidst person, der er vant til at arbejde omhyggeligt, detaljeorienteret og selvstændigt med dine opgaver. Du har en fleksibel tilgang og er klar til at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du har et godt overblik, og forstår at tage ansvar for dine opgaver. Herudover har du gode kommunikationsevner og har en serviceorienteret tilgang i dine opgaver og kollegaer.

IT-kompetencer

Du har flair for it.

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk.

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3481
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Valby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Gem job

ProSelection
Publiceret: 25. februar 2020

Arbejdssted

Valby