Struk­tu­re­ret bogholder på deltid søges til pas­sio­ne­ret virk­som­hed be­lig­gen­de i Søborg


 

Har du grønne fingre samt flair for tal og mennesker? 

Beskrivelse

Som bogholder vil du varetage det daglige bogholderi samt løse administrative opgaver med reference til virksomhedens økonomichef. Din hverdag vil være præget af stabile rammer og varierede arbejdsopgaver. Du vil have gode muligheder for at påvirke økonomifunktionens arbejdsprocesser, og det er derfor væsentligt, at du har god erfaring med økonomi og regnskab, som du kan trække på i din opgaveløsning. Du vil få en udadvendt rolle da du vil have telefonisk kontakt med virksomhedens medlemmer, og det er derfor vigtigt, at du har flair for både mennesker og tal. Stillingen er på 30 timer om ugen. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Debitoropfølgning
  • Periodiseringer
  • Hensættelser
  • Bogføring
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Lægge varer i webshop
  • Bestille forplejning/booke mødelokaler
  • Pleje af frivillige
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en medlemsbaseret virksomhed, som udgiver et medlemsblad samt yder faglig rådgivning. Virksomheden er passioneret omkring naturen, og har mange frivillige ressourcer ansat. I virksomheden er der en positiv, åben, engageret og behagelig stemning i hverdagen, og man hjælper og sparrer med hinanden for at sikre den bedste opgaveløsning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sociale arrangementer, sundhedsforsikring, pensionsordning og feriefridage.

Personlige kompetencer

Du kan begå dig professionelt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du giver en hånd med, hvor der er behov for det. Samtidig formår du at arbejde selvstændigt og proaktivt med dine opgaver. Du arbejder grundigt, struktureret og kvalitetsorienteret samt overholder dine deadlines. Du er imødekommende, ansvarsbevidst og serviceorienteret overfor både kolleger og eksterne interessenter.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision er en fordel

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3479
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Søborg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Gem job

ProSelection
Publiceret: 25. februar 2020

Arbejdssted

Søborg