Technical Presales - Azure / 365

 

DEDIKATION søger for Kompetera en Technical Presales, som skal være med til at videreudvikle deres position blandt de største Microsoft CSP-forretninger i Danmark. Du brænder for at rådgive kunder, og har ambition om at vide alt, hvad der at vide om 365, O365 og Azure.

Skyen ikke er et sted, den er en model; en Anything-as-a-Service måde at købe og levere it-drift på som dækker virksomheders behov for mere fleksibilitet og fokus på udviklingsopgaver. XaaS udgør allerede en væsentlig del af vores forretning - og den andel vokser støt. Dine muligheder for at prøve kræfter med nye opgaver og ansvar vil vokse i takt med, at forretningen vokser.

Om dig:

Du har minimum 3 års erfaring med it-teknisk rådgivning, af kunder på enten 365 eller Azure. Du er nysgerrig på alt, hvad Microsofts skybaserede produkter og tjenester kan skabe af værdi for vores kunder, og ser frem til løbende uddannelse og certificering i samarbejde med Microsoft. Du skal virke som bindeled internt og eksternt, og du forstår dig derfor også på at kommunikere klart og knytte mennesker sammen.

Opgaverne:

  • Deltagelse på kundemøder
  • Løsningsdesign - fra server til skyen
  • Fejlsøgning
  • Projektering 
  • implementering

Vi tilbyder:

Du kommer til at spille en vigtig rolle i udviklingen af vores XaaS-forretning og realiseringen af Kompeteras ambition om at blive mellemstore virksomheders foretrukne Microsoft CSP. Når du er klar til at tage mere ansvar, kan vi tilbyde det. I samarbejde med Microsoft sørger vi for, at du løbende har adgang til den faglige sparring og udvikling, du søger.

Vi passer både godt på hinanden og vores kunder, og har sundhedsforsikring og frokostordning. Vi er en salgsdrevet organisation, der sætter sig ambitiøse mål og som fejrer sine succeser med manér. Omgangstonen på kontoret er uformel og præget af den løbende udfordring med at få komplekse teknologier og forretningskrav til at gå op i en højere enhed.

Din indsats er værdifuld for vores kunder og os. Det ved vi, og vi betaler den løn, der matcher.  

Om Kompetera:

Kompetera er en solid virksomhed med fokus på at anvende det bedste fra vores tid som konventionel it-forhandler i en fremtid, hvor it er en service, der leveres efter behov og afregnes efter forbrug. Vores erfaring med at skabe og udvikle langvarige kunderelationer giver os et forspring. Fordelen ved standardiserede it-produkter og tjenester er først og fremmest en fordel for dem, der producerer dem. Vi kender vores kunder og deres forskelle. Sammen vælger og implementerer vi de produkter og tjenester, der passer bedst til dem. Vi vil være mellemstore virksomheders foretrukne leverandør af Microsoft 365 og Office 365 produkter og tjenester. Med udnævnelsen til Microsoft Cloud Productivity Gold Partner er vi godt vej. Vi er knap 30 medarbejdere fordelt på konsulenter, salgsfolk, backoffice og administration.Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 27. februar 2020

Arbejdssted

Herlev