En­tre­pri­se­le­der/Pro­jekt­le­der

Pankas A/S søger en erfaren entrepriseleder/projektleder med et godt overblik og stor gennemslagskraft. Du har dit faglige afsæt inden for entreprenørbranchen som ingeniør, bygningskonstruktør eller erfaring fra lignende stilling. Dit primære arbejdsområde bliver Sjælland.

Stillingen

Som entrepriseleder/projektleder er dit primære ansvar at koordinere entrepriserne med kolleger og kunder på Sjælland. Du skal deltage i udarbejdelse af tilbud, kalkulation og prissætning. Som entrepriseleder/projektleder har du en bred personlig kontaktflade, som rummer varierede arbejdsopgaver såsom forhandling, rådgivning, planlægning og opfølgning på entrepriser. Du skal med andre ord have gode kontaktegenskaber og arbejde meget struktureret. Herudover skal du kunne navigere i en omskiftelig hverdag og udvise stor fleksibilitet og god situationsfornemmelse.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig entrepriseledelse, herunder ansvar for økonomi, planlægning, sikkerhed og kvalitet
 • Opfølgning på entrepriser for at sikre kvaliteten, aflevering og fakturering
 • Styring og forhandling med underentreprenører
 • Salg og rådgivning til kunder, både private og offentlige
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Sparre med kolleger for at dele faglig viden på tværs af afdelinger og i virksomheden
 • Udvikle nye teknikker og løsninger

Profilen

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og sikrer, at resultaterne opnås. Du tilgår ny viden med nysgerrighed og interesse og kan lide at kommunikere. Din ledelsesstil er uformel, direkte og i øjenhøjde - med fokus på opgaven. Du planlægger med sikker sans for detaljerne og imødeser det uforudsete med is i maven. Du kan ofte være i en situation, hvor beslutninger skal træffes hurtigt og det trives du med. Du har en stærk faglig stolthed og er teknisk velfunderet. Et godt humør og en positiv indstilling til dine omgivelser sikrer, at det gode og smidige samarbejde fastholdes. Du vil nyde en stor frihedsgrad, når du tager ansvar for dine opgaver og resultater.

Du har bl.a. følgende kvalifikationer:

 • Uddannet ingeniør, bygningskonstruktør og/eller erfaring fra lignende stilling.
 • Gerne erfaring inden for entreprenørbranchen
 • Behersker dansk mundtligt og skriftligt
 • Teknisk velfunderet
 • Kørekort til personbil
 • Fortrolig med IT på brugerniveau

En arbejdsplads med højt til loftet

Vi tilbyder dig en spændende stilling og mulighed for at blive en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel er helt central. Pankas er synonymt med et positivt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god tone og gensidig respekt. For den rette person vil der være interessante karrieremuligheder i en dynamisk virksomhed med en lang historie og en spændende fremtid.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Kenneth Dencker på telefon; 40 30 79 17 eller Entreprisechef Morten Emkjer på telefon; 20 22 45 82. Ansøgning og CV sendes snarest muligt til HR-ansvarlige Anja Lindhardt på al@pankas.dk. Tiltrædelse snarest.


Pankas A/S er en danskejet virksomhed, som er specialiseret i vejbelægninger. Hovedkontoret er placeret i Vedbæk, og derudover har man i Danmark landsdækkende entreprenøraktiviteter, asfaltværker, laboratorium og emulsionsfabrik. Endvidere har Pankas egne datterselskaber i Tyskland, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Rumænien og Ukraine. Pankas A/S, Rundforbivej 34, 2950 Vedbæk. WWW.pankas.dk.

Gem job

Pankas A/S
Publiceret: 28. februar 2020

Arbejdssted

Allerød