Kompetent og alsidig bogholder søges til spændende virk­som­hed be­lig­gen­de i Ballerup


 

Beskrivelse

Som bogholder vil du indgå i et velfungerende team på i alt fem medarbejdere og en CFO. I teamet vil du være den, som varetager lønnen for en større del af virksomhedens medarbejdere og vil derudover deltage i det daglige bogholderi i samarbejde med dine kolleger. Virksomheden prioriterer samarbejde, vidensdeling og sparring i teamet højt, og det er derfor vigtigt, at du både er selvstændig i din opgaveløsning og samtidigt er i stand til at bidrage til det gode samarbejde. 

Arbejdsopgaver

  • Finansbogføring
  • Debitorbogholderi
  • Kreditorbogholderi
  • Afstemninger
  • Fakturering
  • Deltage i måneds- og årsregnskaber samt budgetter
  • Løn
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en større virksomhed med en stærk position på markedet. Der er i alt ansat ca. 400 medarbejdere landet over, og du vil have ca. 100 kolleger på matriklen. I virksomheden er der en flad struktur med højt til loftet, frihed under ansvar og et godt arbejdsklima. Der er generelt en høj anciennitet i virksomheden. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som kantineordning, sociale arrangementer, sundhedsforsikring, pensionsordning og feriefridage.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig i din tilgang til opgaverne, du kender dine tal og er vant til at agere pragmatisk og struktureret i hverdagen. Du formår samtidigt at bidrage til og vedligeholde et godt samarbejde med dine kolleger. Du har et godt overblik, er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov for det. Desuden er du servicemindet, proaktiv og imødekommende.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision og Lessor er en fordel

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3482
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Gem job

ProSelection
Publiceret: 2. marts 2020

Arbejdssted

Ballerup