Teknisk chef til fremad­stormen­de alarm­fir­ma

Har du lyst til at sætte dine tekniske kompetencer i spil, når du driver installation og servicering af markedets mest innovative alarmløsninger?

  Flere og flere danskere vælger os, når de skal indbrudssikre deres hjem. Så du bliver en del af et resultatorienteret firma, hvor du er med til at sikre, at vi følger udviklingen på markedet og hele tiden er på forkant med vores produkter,” fortæller COO Klaus Rathmann.

SmartSikring – vi passer på hele familien

Vi vil være blandt de førende leverandører af alarmer og intelligente home-løsninger til privatmarkedet i Skandinavien. Derfor tilbyder vi innovative alarmløsninger med et bredt udvalg af intelligente centraler og en bred portefølje af indendørs og udendørs trådløse komponenter til at skabe smarte og sikre boliger.

Læs mere om os her.

Drift af serviceteam og udvikling af produkter

Din dagligdag vil gå med at drive vores serviceteam, som pt. består af 1 intern tekniker samt en række eksterne teknikere. Herudover bliver det dit mål at videreudvikle vores firmas grundlag ved at udvide vores produktgruppe med både de rigtige og de bedste produkter og komponenter, som følger markedet. Det sker, når du er i kontakt med både nye og eksisterende leverandører.

Herudover bruger du din tid på at:

 • organisere vores tekniske opgaver, installationer samt servicebesøg via vores CRM-system – du fordeler opgaverne og sikrer dig, at kunderne får hjælp hurtigst muligt
 • være i dialog med markedets førende leverandører og eksterne installationspartnere – du sikrer dig bl.a., at de installerer efter vores retningslinjer samt løser tekniske udfordringer
 • deltage i ugentlige møder med ledergruppen, som består af 3 erfarne ledere ud over dig – her drøfter I status på vores fremdrift, budgetter og vores ambitiøse vækstmål.

Løbende teknisk uddannelse og gode kolleger

Du kan se frem til en spændende hverdag i et miljø, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Når du kommer med en god idé eller et forslag, så reagerer vi nemlig lynhurtigt. Og så har vi også fokus på din faglige udvikling.

  Du kommer løbende på uddannelse hos vores leverandører, hvor du bl.a. får præsenteret nye produkter,” slutter Klaus, der ser frem til at byde dig velkommen.

Din baggrund

 • Du har ledererfaring samt erfaring med drift og service af kunder i alarmbranchen eller en relateret branche.
 • Du har en relevant teknisk baggrund.
 • Du har et højt energiniveau og brænder for at arbejde med løsninger og komponenter af den højeste kvalitet.
 • Du taler dansk flydende og engelsk på forhandlingsniveau.

Er du interesseret?

Send din ansøgning til job@smartsikring.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte COO Klaus Rathmann på 
30 98 00 00.

Gem job

SmartSikring A/S
Publiceret: 2. marts 2020

Arbejdssted

Hvidovre