Ind­købs­chef med øje for mar­keds­fø­ring og le­ve­ran­dør­sam­ar­bej­de

Vil du gå forrest og videreudvikle en kernesund indkøbsfunktion? Og kunne du tænke dig at dyrke det strategiske samarbejde med vores leverandører af naturlig helse, kost og personlig pleje-produkter?

Hos Helsam forhandler vi livsstil- og helsevarer og har stor fokus på sundere livsstil. Det har danskerne i den grad også, og i dag er vi Danmarks største grossist på området med 1 franchisekæde, 17 egne butikker samt 2 netbutikker og samarbejde med forhandlere over hele Danmark.


”Det her er en helt ny stilling, hvor du får mandat til at tage vores indkøbsafdeling til helt nye højder. Hos os kan du ikke drive indkøb uden at tænke salg og markedsføring, og derfor er det utroligt vigtigt, at du har en kommerciel og relationsopbyggende tilgang til leverandørsamarbejdet.”

– Administrerende direktør Kenneth Guldager

Velkommen til Helsams ledelse og Indkøbsafdeling

Du bliver en del af Helsams ledergruppe og refererer direkte til den administrerende direktør. I tæt samarbejde med især marketing og salg bliver det din mission at styrke det kommercielle samarbejde med vores 220 mærkevareleverandører inden for naturlig helse, kost og personlig pleje.

Som chef for Indkøbsafdelingen leder du desuden vores teamchef, sortimentsansvarlige og indkøbs- og disponeringsteams – i alt 10 dygtige og engagerede medarbejdere.

Tag vores Indkøbsafdeling til next level

Du bliver en del af en velsmurt maskine, hvor driften kører, og med teamchefen bag roret kan du fokusere størstedelen af din tid på at udvikle, styrke og optimere afdelingen. Både i forhold til hvordan vi bedst følger med markedet, og hvordan vi kan gøre tingene endnu smartere internt.

Med blik for hele den kommercielle indsats fra indkøb til salg og markedsføring af produkterne har du det overordnede ansvar for at udvikle og pleje vores leverandørportefølje. Mere specifikt kommer du til at:

  • sikre motiverende og effektiv ledelse af afdelingen
  • indgå i strategisk samarbejde med leverandører med fokus på win-wins og de bedste betingelser for udvikling og vækst
  • forhandle årsaftaler og opdatere samhandelsaftaler og betingelser med leverandører
  • tilpasse og udvikle vores sortiment
  • optimere vores interne processer, datadisciplin og brug af IT-systemer.

”Vi dyrker et nichemarked, og vores leverandører er simpelthen de bedste til det, de laver. Så her er der ikke kun fokus på benhård prisforhandling – men på, hvordan vi sammen kan nå ud til den danske forbruger med gode, naturlige produkter.”

– Administrerende direktør Kenneth Guldager

Har du solid erfaring med at opbygge relationer hen over forhandlingsbordet?

Det er vigtigt, at du har erfaring fra en indkøbsfunktion hos en handelsvirksomhed, hvor indkøb, salg og markedsføring også er gået hånd i hånd. Alternativt har du god erfaring med salg hos en leverandør. Derudover er du nysgerrig på helsebranchen og har:

  • god erfaring med personaleledelse
  • et kommercielt mindset og et talent for at skabe gode relationer
  • gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i både skrift og tale – og det er en fordel, hvis du også kan tysk, da vi har en del tyske leverandører.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye indkøbschef, så kan du kontakte underdirektør Susanne Schou på 4058 8140.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Helsam A/S
Publiceret: 2. marts 2020

Arbejdssted

Sønderborg

Job hos virksomheden