Bu­tiks­chef til Telenor Thisted

 

Butikschef til Telenors privatbutik i Thisted

Er du en motiverende leder, der er i stand til at skabe solide resultater på både den korte og lange bane? Har du lyst til at udvikle og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt hver dag? Og drives du af at give kunderne en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie? Så er det dig, vi mangler som ny butikschef til vores butik i Thisted!  

Du skaber resultater, når salget kombineres med den gode kundeoplevelse

Som vores nye butikschef skal du vise vejen frem og aktivt coache dine medarbejdere. Dette er vigtigt, da I på den måde leverer en sublim kundeoplevelse samtidig med, at butikken opnår gode salgsresultater. Din fornemmeste opgave bliver derfor at udøve god ledelse og skabe resultater via andre. Dette gør du bl.a. ved at koordinere aktiviteter, engagere dig i dine medarbejdere og sikre, at deres motivation altid er på sit højeste. Vi leder efter en nærværende lederprofil, der ikke er bange for at gå forrest og agere rollemodel for butikskonsulenterne. Du er derfor ikke bleg for at udøve ”On the Floor Leadership”, indgå aktivt i dialogen med kunden og understøtte dine medarbejderes arbejde på tæt hold. Du er kvalitetsbevidst og følger procedurer samtidig med, at du har fingeren på pulsen og er tilgængelig for dine medarbejdere.

Konkret vil nogle af dine opgaver derfor være, at:

 • Udvikle, coache og motivere dine medarbejdere, så de oplever individuelle succeser på daglig basis – herunder anvende vores værktøj #FeedbackFraChefen
 • Sørge for at de kerneværdier, som kendetegner Telenor, efterleves af medarbejderne i butikken
 • Sikre indfrielse af butikkens budgetter og være med til at sætte nye fremtidige mål
 • Samarbejde med distriktschefen om at få butikken til at levere gode resultater
 • Vedligeholde Telenors veludviklede træningskultur gennem fx morgen- og aftentræning inden for bl.a. produkter, kampagner og performanceoptimering
 • Medvirke aktivt til hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader
 • Sikre driftsopgaverne i butikken gennem konceptstyring

Du er inspirerende og har et højt energiniveau

For at lykkes som vores nye butikschef er det vigtigt, at du sætter mennesket først, har en energisk tilgang til dit arbejde og drives af at skabe resultater. Du brænder for ledelse og finder din motivation i at lede og udvikle andre. Ligeledes er du nysgerrig på at møde nye mennesker og trives i hverdag, hvor der er fart over feltet. Vi ser gerne, at du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og at du målrettet prioriterer feedback både ift. egen og andres udvikling. Som person er du tillidsvækkende samt pålidelig, og du formår at træffe beslutninger på et velfunderet og oplyst grundlag. Du har en selvsikker fremtoning, prioriterer teamwork og har en tolerant tilgang til andre. Folk lytter til dig og dine holdninger hvilket skyldes, at du er god til at forklare ting og gør det på en måde, der er målrettet personen eller gruppen, som du står overfor.

Derudover forestiller vi os, at idealkandidaten har:

 • Erfaring med driftsledelse i praksis
 • Erfaring fra retail-, detail-, eller telebranchen
 • Erfaring med forskellige salgsteknikker, herunder erfaring med opsøgende salg fra fx via telefon- eller butikssalg
 • En HH eller en butiksuddannelse

Hvad kan vi tilbyde?

Som vores nye butikschef i vores privatbutik i Thisted, bliver du ansvarlig for vores eneste fysiske salgskanal i nærområdet. Yderligere kommer du med ombord på holdet i et af Danmarks største teleselskaber, hvor vi kan tilbyde dig spændende karriere- og udviklingsmuligheder. Vi tror på, at når du vokser, vokser Telenor. Derfor kommer du, som vores nye butikschef, på et internt undervisningsforløb, der er skræddersyet til den ledelsesstil, som vi arbejder efter i Telenor. Ligeledes kan du gennem din ansættelse hos os tage en akademiuddannelse i ledelse, så du kan bedrive ledelse, som er fagligt understøttet. Vi kan derfor tilbyde dig et job, hvor du får lov til at udleve din passion for ledelse og kontinuerligt udvikle dig.

Derudover kan vi tilbyde dig en fast grundløn efter aftale, kvalifikationer og gældende overenskomst. Vi har ligeledes en god pensionsordning og sundhedssikring, som du bliver tilknyttet, fordi det er vigtigt for Telenor at passe på sine medarbejdere.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Distriktschef, Kaspar Knudsen, på TEXKAK@telenor.dk eller telefon +45 60503370. Du er også meget velkommen til at søge stillingen via "Søg jobbet her" her på siden.
Ansøgningsfrist: 01-04-2020


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur. Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Gem job

Telenor
Publiceret: 3. marts 2020

Arbejdssted

Thisted