Ma­skin­kon­struk­tør med lyst til pro­duk­tions­le­del­se?

Drømmer du om et job som maskinkonstruktør, hvor du skaber løsninger, der optimerer kundernes produktionsmiljø? Har du ambitioner om samtidig at arbejde med produktionsledelse? Så er det dig, vi søger til jobbet som maskinkonstruktør til Klovborg Maskinfabrik A/S i Horsens.

Succesen fortsætter for Klovborg Maskinfabrik, som er specialister i fremstilling af innovative rustfri transportanlæg. Vi søger derfor en dygtig maskinkonstruktør til deres konstruktionsafdeling. Du bliver en del af et erfarent team på 5 kollegaer i konstruktionsafdelingen med mange års erfaring i konstruktion af innovative løsninger til fødevareindustri, emballagevirksomheder, granulat produktion m.fl.

Alle opgaver tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønske, og du vil derfor have stor indflydelse på projektets planlægning og processer. Stillingen indbyder også til en funktion som produktionsleder for et team på 20 dygtige medarbejdere i produktionen.

Om jobbet

Jobbet giver dig en hverdag, som er meget alsidig, og du tager del i alle projektets faser, fra tilbudsgivning til konstruktion, indkøb og et tæt parløb med produktionen, som foregår in house i værkstedshallerne.  Det betyder i hverdagen, at du kan være omstillingsparat over for kunderne, når det er krævet. 

Konstruktion foregår i 2D i AutoCAD og 3D i Inventor.

Som produktionsleder vil du arbejde med styring og koordinering af produktionen, daglig ledelse af medarbejdere samt optimering og effektivisering af produktionen.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund som fx smed eller industritekniker, med en overbygning som produktionsteknolog eller maskiningeniør. Du har erfaring med intern transport og automatisering. 

Du er robust, har gennemslagskraft og evner at ”tænke i 3D”. Det falder dig naturligt at kommunikere imødekommende med både kunder og kollegaer, og du bidrager gerne til hverdagen med lidt humor.

Da virksomheden er internationalt orienteret, forventer vi, at du kan begå dig på engelsk. 

Vi tilbyder et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og evner som leder og konstruktør, og hvor du får mulighed for at bidrage til videreudviklingen af organisationen.

Om Klovborg Maskinfabrik A/S

Klovborg Maskinfabrik blev stiftet i 1987 og tæller i dag godt 30 medarbejdere. Siden starten har Klovborg Maskinfabrik udviklet sig til en højteknologisk virksomhed og er tidligere kåret som Gazelle-virksomhed.

Virksomheden er specialister i fremstilling af transportanlæg i rustfrit stål, herunder palletransport og modulbånd samt robotter til palletering af forskellige emner m.v.

Virksomheden er beliggende i Horsens tæt på E45.

Læs mere på: http://klovborg-maskin.dk/.

Ansøgning og kontakt

JKS CAREER er varetager rekrutteringsprocessen for Klovborg Maskinfabrik, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg jobbet her nedenfor. 

Du er også velkommen til blot at sende et link til din opdaterede LinkedIn-profil til ale@jks.dk. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307.

Første samtale vil blive afholdt hos JKS CAREER.

Gem job

JKS
Publiceret: 4. marts 2020

Arbejdssted

Horsens

Job hos virksomheden