Kom­mu­ni­ka­tions­me­d­ar­bej­der


Har du lyst til at arbejde med kommunikation om metro, letbane og store anlægsprojekter i hovedstaden? Har du erfaring med at udvikle kommunikationsplaner og drive dem sikkert i mål? Og har du i tidligere jobs opnået gode resultater, fordi du har ramt dine målgrupper med relevant og vedkommende kommunikation? Så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder.

I Metroselskabet og Hovedstadens Letbane arbejder vi målrettet for at skabe god kollektiv transport. Vi er i gang med at bygge fem nye metrostationer til Sydhavn og 29 nye letbanestationer mellem Lyngby og Ishøj. Samtidig arbejder vi for at tiltrække flere passagerer til metroen og den kollektive transport i hovedstaden. Metroen bringer hver uge ca. 2 millioner passagerer rundt i København og på Frederiksberg. I 2019 åbnede M3 Cityringen, og snart åbner vi første etape af M4, der sammen giver den kollektive trafik på Sjælland et stort løft. Vores kommunikationsindsats skal bidrage til, at vi skaber forståelse og opbakning, mens vi bygger, og skal få flere til at vælge en bæredygtig transport.

Skab stærk kommunikation med højt fokus

Vi søger en struktureret og velskrivende kommunikationsmedarbejder, der har arbejdet med både strategisk og taktisk kommunikation. Det betyder, at du tænker analytisk og er god til at planlægge og få omsat de gode ideer i vellykkede kommunikationsindsatser.

Du vil blive kommunikationsmedarbejder med fokus på vores anlægsprojekter og i særlig grad Hovedstadens Letbane, som skal stå klar i 2025. Du vil derfor komme til at spille en vigtig rolle med at drive en kommunikationsindsats for at skabe forståelse og sikre opbakning blandt de mange mennesker, der færdes langs byggeriet, og som vil få glæde af letbanen, når den står klar. Du vil være involveret fra udvikling til planlægning, eksekvering og effektmåling.

Som kommunikationsmedarbejder vil du få ansvaret for at arbejde med at:

  • Planlægge og strukturere kommunikationsindsatser om anlægsprojekter og i særlig grad Hovedstadens Letbane
  • Koordinere og eksekvere kommunikationsindsatser
  • Skrive tekster, nyheder og andre kommunikationsprodukter
  • Udarbejde oplæg og præsentationer
  • Følge op på planer og indsatser og stå for effektmåling og evaluering af kommunikationsopgaver

Struktureret kommunikatør med orden i penalhuset

Som person drives du af at skabe stærke resultater gennem engagement, god planlægning og et velfungerende samarbejde. Du er ambitiøs, målrettet og proaktiv og følger dine indsatser til dørs. Du skriver godt og fængende og er god til at omsætte strategien i konkrete tekster. Som kollega har du fokus på at inddrage viden og kompetencer fra dine kollegaer i afdelingen og i resten af organisationen og dine kollegaer vil opleve dig som opsøgende og interesseret. Du har en veludviklet organisationsforståelse og er en dygtig formidler.

Professionelt forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation eller journalistik
  • Flere års dokumenteret erfaring som kommunikationsmedarbejder og gerne erfaring som projektleder
  • Erfaring med at løse kommunikationsopgaver fra udvikling, planlægning og eksekvering, gerne med erfaring fra politisk ledede organisationer
  • Stærke kommunikationskompetencer

Bliv en del af en fagligt stærk og engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Du kommer til at være en del af afdelingen Kommunikation og Markedsføring, der har ansvaret for den interne og eksterne kommunikation og markedsføring om metroen og de store anlægsprojekter, der er med til at udvide metro- og letbanenettet i hovedstaden. Du bliver en del af et team, der arbejder med anlægsprojekter, digitale kanaler og selskabskommunikation og får dygtige og engagerede kollegaer med høj faglighed samt mange samarbejdspartnere internt og eksternt.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kommunikation og Markedsføring, Lise Hein på tlf. 3311 1700.

Ansøgningsfrist 8. april 2020.

Ansøgningsfrist:

20-03-2020

Arbejdssted:

Ørestad

Kontaktperson:
Lise Hein

tlf: +45 3311 1700

Hjemmeside:

www.m.dk

Om Metroselskabet og Hovedstadens Letbane 

Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden. 

Vi er 300 engagerede medarbejdere og ca. 500 rådgivere, der arbejder i et internationalt miljø med højt kvalificerede specialister fra ind- og udland. Vi har det overordnede ansvar for driften af metroen og for at anlægge nye metrolinjer og den kommende letbane i alle faser fra udvikling, projektering, udbud samt anlæg og drift 

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Staten og Region Hovedstaden. 

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 21. marts 2020

Arbejdssted

Ørestad