Direktør

Som direktør i DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S er du forretningsorienteret og brænder for at styrke selskabets position og synlighed på markedet. Du vil få stor mulighed for at udvikle dine personlige og ledelsesmæssige kompetencer i en flad organisation, der er præget af høj grad af tillid.

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S forvalter ejendomme på Sjælland, herunder andels- og ejerforeninger, udlejningsejendomme og erhverv. Vi har brug for dig, der kan lide at tage ansvar, og som har lyst til at være med til at fastholde og udbygge vores hidtidige gode udvikling. Ambitionerne er høje, og vores kunder er vant til og forventer rådgivning på et højt niveau - det gælder både vores serviceniveau og vores faglighed, som tilsammen skaber gode og værdiskabende kundeoplevelser.

Du vil få et særdeles alsidigt job, hvor du løbende vil blive stillet overfor udfordrende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte.:

  • Daglig ledelse og udvikling af medarbejderstaben
  • Løbende udvikling og optimering af virksomheden
  • Tilbudsgivning og Indgåelse af nye administrationsaftaler
  • Administration af ejendomsportefølje
  • Afholdelse af generalforsamlinger samt bestyrelsesmøder
  • Udarbejdelse af regnskaber og budgetter for både kunder og virksomheden

Du har mindst 5 års erfaring fra ejendomsbranchen og det vil være en stor fordel, hvis du har arbejdet i UNIK, samt er rutineret bruger af Windows Office-pakken.

Som person er du tillidsfuld, loyal og ordentlig. Du er omstillingsparat og stræber efter at udvikle dine kompetencer løbende. Du skal være handlekraftig og tage ansvar for at virksomheden når sine mål.
Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor vi går højt op i medarbejdertrivsel. Vi lægger stor vægt på et harmonisk og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi alle bakker op om hinanden. Vi kan herudover tilbyde vores medarbejdere massageordning, caféture, frugtordning, sociale arrangementer og andre goder.

Vores kontor er beliggende i flotte omgivelser på Helsingør Havn, hvor vi deler kontor med DRACHMANN ADVOKATER I/S.

Stillingen er fuldtid. Arbejdstiden tilrettelægges så den i videst muligt omfang passer til dig. Løn og ansættelsesvilkår aftales ud fra kvalifikationer.

Tiltrædelse 1. juni 2020. Vi holder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: Send os din ansøgning så hurtigt som muligt. Stillingen vil blive besat så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du bedes sende til advokat Søren Hansen - sh@drachmann.dk.

Du kan læse mere om os på www.drachmann.as. For nærmere info om jobbet kan du kontakte Kasper Wittrock på 2483 8729.

Gem job

DRACHMANN ADVOKATER
Publiceret: 9. marts 2020

Arbejdssted

Helsingør