Vinøs Marketing Manager

Stærkt produktionsfokus

Vi har den førende position i markedet, men stiller os ikke tilfredse af den grund og har stærke forventninger om fortsat vækst. Vi søger dig, der vil med på vores vækstrejse og har lyst til at gå forrest for produktionsindsatsen i marketingteamet, der står overfor nye spændende digitale udviklingsprojekter.

Vi forstiller os, at du har en stærk hands-on erfaring med online handel BTC og kan tage førertrøjen for planlægning og eksekvering af marketingaktiviteter.

Dine bedste forudsætninger for at lykkes i rollen, er din ledelseserfaring, kommercielle forståelse og evne til at holde hovedet koldt og bevare overblik i et dynamisk miljø. Du er en do’er, der får ting til at ske – blandt andet med udgangspunkt i dine gode procesforståelse, samt gåpåmod for digitalt iværksætteri og aktive deltagelse i den digitale produktion.

Står dit navn på denne rolle, så har du nu muligheden for at komme ombord som produktionsleder af et dedikeret digitalt marketingteam, der hver eneste dag skaber indhold, som har til formål at engagere kunder og skabe salg på tværs af vores kanaler. Vores ambitioner er store, og du vil få en vigtig rolle i at være med til at indfri dem.

Gennem dit indgående kendskab til online marketing processer og discipliner, og med et godt købmandsgen, bliver dine primære opgaver at sikre produktionen bliver gennemført med største selvfølgelighed – herunder skabe fremdrift og hæve niveauet – på tværs af alle vores marketingkanaler, der spænder over bl.a. e-mailmarkedsføring, SoMe, display/ads og print. Det forventes derudover, at du selv kan indgå i produktionen og arbejde effektivt hands-on, som en del af teamet.

Du har en brændende interesse for vin og har anvendt denne interesse professionelt tidligere.

Dine opgaver omfatter:

Som Marketing Manager får du din daglige gang på vores kontor i Kokkedal, hvor din dagligdag, i samarbejde med resten af marketingafdelingen, vil være helliget produktionsplanlægning, udførsel og eksekvering. Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvar for planlægning og produktion af digitale marketingaktiviteter. Alt fra at udarbejde processer og arbejdsgange til at sikre et stærkt marketingmix og online tilstedeværelse.
 • Overordnet ansvar for grafisk produktion og planlægning.
 • Deltage i produktionen, herunder: hands-on udarbejdelse af e-mailmarketingkampagner, nyhedsbreve og nye e-mail flows, samt løse grafiske opgaver i Photoshop.
 • Indgå i udarbejdelse- samt implementering af ny designmanual over visuel identitet, der skal implementeres i afdelingens grafiske produktion.
 • Indgå med de ansvarlige medarbejdere for produktstrategisk planlægning med det formål at sikre, at produktstrategien omsættes til strømlinede marketingaktiviteter og eksekveres på relevante kanaler.
 • Ledelse og motivation af teamet, herunder fordeling af produktionsopgaver og evaluering

Som person er du struktureret med stort S, og kender vigtigheden af planlægning og deadlines. Du er fuld af idéer til optimering og i stand til at ”sælge” disse til dine medarbejdere, ligesom du ikke er bleg for selv at løbe dem i mål. Du er hjemmevant i digitale markedsføringsværtøjer – med erfaring inden for e-mailmarketing, SoMe, SEM og SEO. Og så er du er god til at samarbejde og kan supplere din kreativitet med et projektstyringsgen, der sikrer overblik og fremdrift.

Din profil:

 • Du har minimum 3-5 års erfaring med online marketing, herunder planlægning og produktion, samt eksekvering af marketingrelaterede projekter. Måske kommer du fra en lignende funktion hos et dansk vinfirma, en e-commerce-virksomhed inden for FMCG eller et digitalt bureau.
 • Du har relevant uddannelse på min. BA level.
 • Du er vinøs og har stor passion for vin
 • Du kan ”walk the talk”; er hands-on og trives med at deltage I produktionen.
 • Du er digital til benet og har styr på dine marketingværktøjer.
 • Du er bekendt med lederrollen og påtager dig den naturligt.
 • Du er god til at bidrage med kreative løsninger og styre både kreative og operationelle processer.
 • Du deler vores “købmandsgen”.
 • Du nyder at arbejde dynamisk og overholder deadlines.
 • Kendskab til relevante grafiske programmer såsom Photoshop.
 • Kendskab til e-mailmarketing og værktøjer
 • Gerne kendskab til Navision/Dynamic Web/Perfion
 • Bosiddende i Danmark og flydende i dansk

Det tilbyder vi dig:

Philipson Wine er en ung, dynamisk virksomhed, der har eksisteret i 33 år og siden 2002 solgt al vin online. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag er Danmarks største online vinhandel og førende importør samt distributør af kvalitetsvine fra hele verden.

Philipson Wine står overfor en spændende rejse med omfattende omstilling og fornyelse af hele forretningen. Denne fornyelse omfatter også en konstant udvikling og optimering af philipsonwine.com med et mål om at forblive den ubestridte online markedsleder inden for vin og salg af vin på nettet. Du bliver del af et miljø hvor høj faglig kompetence og udvikling er omdrejningspunktet i hverdagen. Et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok, og hvor der er en uformel og munter omgangsform, samt åben og ærlig dialog. Gode, ordnede ansættelsesvilkår er en selvfølge hos os.

Interesseret og fagligt kvalificeret?

Hvis ovenstående passer på dine kvalifikationer og interesseområder, så send din ansøgning via linket her på siden. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne allerede i dag. Vi ønsker at ansætte snarest muligt og stillingsopslaget tages derfor ned, når vores nye kollega er fundet. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Uddybende spørgsmål vedr. job og udfordringer kan stilles til CEO Jens Christian Milo på mail jc@philipsonwine.com.

Ansøgning

Ansøgninger bedes sendes til CEO Jens Christian Milo på jc@philipsonwine.com.

Gem job

Philipson Wine ApS
Publiceret: 11. marts 2020

Arbejdssted

Kokkedal