Lead Auditors

Mange danske virksomheder har ikke tilstrækkeligt styr på deres digitale sikkerhed, og problemet er særligt stort blandt de små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Dette skyldes blandt andet manglende involvering fra ledelsen, viden hos medarbejdere og prioritering af ressourcer. GDPR har været en øjenåbner, men også en byrde for mange virksomheder at implementere, da det har været vanskeligt at konvertere indsatserne til forretningsmæssige fordele.

Derfor er parterne DI, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk gået sammen om en ny mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Industriens Fond har bevilliget godt 18 mio. kr. til ordningen og Erhvervsstyrelsen bakker op om tiltaget. Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse søger nu to:

Lead Auditors

Cyber Security – Ansvarlig dataanvendelse – Nyopstartet team

Rådgivning til dansk erhvervsliv

Mærkningsordningen står bag det første mærke af sin art i verden, der kobler it-sikkerhed og ansvarlig datahåndtering i ét og samme mærke. Mærkningsordningen for digital ansvarlighed har til formål at:

 • give dansk erhvervsliv et solidt løft i it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse
 • give forretningsværdi til den enkelte virksomhed
 • skabe tryghed hos virksomhedernes kunder og samarbejdspartnere
 • gøre it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse til en dansk styrkeposition

Auditering i øjenhøjde

Det er afgørende for mærkets legitimitet, at tilsynet og kontrollen med overholdelse af mærkets kriterier er klar og effektiv, samt sikrer at virksomhederne i praksis lever op til mærket. Det er på den anden side også vigtigt, at mærkets sekretariat ikke alene er et certificeringsorgan, men også en rådgiver og partner, der formår at levere rådgivning om håndtering af it-sikkerhed og ansvarlig datahåndtering i øjenhøjde. Som Lead Auditor skal du kunne favne begge opgaver, så digital ansvarlighed bliver en forretningsmæssig fordel for den enkelte virksomhed. Dette gælder både for store og i særlig grad små og mellemstore virksomheder.

Stærk profil med lyst til fortsat udvikling

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men du har sandsynligvis erfaring med rollen som både ekstern auditør og som rådgiver. Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med flere af nedenstående områder:

 • It-sikkerhedskontroller og applikationskontroller
 • GDPR og persondatabehandling
 • Planlægning af kvalitetssikring
 • Planlægning af reaktionsstrategi overfor potentielle sikkerhedsbrud

Herudover har du:

 • en god forretningsforståelse og kommerciel indsigt fra både store og små virksomheder
 • evnen til at rådgive professionelt og formidle budskaber overfor modne såvel som umodne virksomheder inden for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse
 • en interesse for spændingsfeltet mellem etik, ansvarlighed og forretning
 • en forståelse for ”privacy by design” og ”privacy by default” såvel som ”security by design” og ”security by default”

Du er god til at bevare overblikket og holde styr på flere opgaveforløb, samtidig med at du trives med vekselvirkningen mellem udviklingsopgaver og mere driftsorienterede opgaver. Du får en central rolle i et nyetableret sekretariat, som foruden de to auditører består af en direktør, en seniorkonsulent, en kommunikations-og markedsføringskonsulent samt en administrativ medarbejder, som kan hjælpe med den praktiske hverdag. Derudover tilknyttes også en studentermedhjælp til sekretariatet. Du vil få en spændende arbejdsplads i Industriens Hus i hjertet af København med gode faciliteter og nem adgang til det danske erhvervsliv. Herudover er der god mulighed for at drøfte og sparre omkring overordnede forhold med både din direktør, seniorkonsulenten og parterne bag mærket.

Ansøgning og yderligere info

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om muligheden, er du velkommen til at kontakte konsulent Martin Bo Sørensen på +45 27 84 74 06.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via Apply-knappen.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Gem job

DI Dansk Industri
Publiceret: 12. marts 2020

Arbejdssted

København