Ambitiøs con­trol­ler søges til spændende ejen­doms­sel­skab be­lig­gende i København


 

Beskrivelse

Som controller vil du indgå i en veletableret afdeling, hvor du vil have mulighed for samarbejde og sparring på flere niveauer. Du vil få i alt syv kolleger i afdelingen, og du vil i din hverdag have en bred kontaktflade i organisationen. Det er derfor vigtigt, at du har fokus på det gode samarbejde med dine kolleger. Dine opgaver har en varierende karakter, og der vil være mulighed for at sammensætte en portefølje af opgaver, der passer til dine kompetencer. Du vil i overvejende grad være involveret i opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver

  • Rapportering
  • Deltagelse i driftsopfølgning
  • Deltagelse i Power-BI-projekt
  • Deltagelse i koncernrapportering
  • Deltagelse i konsolidering
  • Analyser
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om et spændende ejendomsselskab, som har eksisteret siden 1987, og som i dag beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Virksomheden administrerer primært ejendomme i Danmark, men også i andre lande i Europa. I virksomheden er der en god teamånd, hvor man hjælper hinanden og værner om det gode samarbejde i hverdagen. Derudover eksisterer der en humoristisk og uformel atmosfære i virksomheden. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen, og arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

HD-R og gerne erfaring fra revisionsbranchen.

Sprog

Dansk samt lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3494
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Gem job

ProSelection
Publiceret: 13 March 2020

Arbejdssted

København