Pro­jekt­le­der med vilje til at gøre en forskel

Procesanlæg - markedsleder - bæredygtig - miljøforbedrende

Vores kunde er en 100% danskejet, veletableret og økonomisk sund virksomhed. Med kvalitet som omdrejningspunkt for både produktfilosofi og samhandel, har virksomheden udviklet sig til en særdeles stærk spiller inden for sine forretningsområder. Man er i dag markedsledende på hjemmemarkedet og på enkelte af de nære eksportmarkeder. Der håndteres løsninger indenfor alle aspekter fra rådgivning, design, konstruktion, produktion, levering, montering til idriftsættelse. Virksomheden indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør, som leverandør af smede- og maskinentrepriser og som komponentleverandør.

Virksomhedens produkter, procesanlæg og løsninger er baseret på stærke spidskompetencer, unikke tekniske løsninger samt en evne og vilje til at fastholde rollen som den mest innovative aktør på markedet. Vigtige konkurrenceparametre er kvalitet, lønsomhed og fleksibilitet i forhold til projekterne og virksomheden er annerkendt som en producent og leverandør af effektive og miljørigtige løsninger. Virksomheden producerer sine produkter og løsninger i Danmark, så her er ekspertisen samlet på ét sted: Udvikling og konstruktion, produktion, salg, lager og service/opfølgning. Det sikrer gennemtænkte løsninger, der leveres til tiden og en løbende produktudvikling i et engageret miljø af specialister.

Virksomheden er inde i en positiv udvikling hvor man har travlt med en række spændende projekter, og der er en god og stabil ordretilgang. Derfor søger vi nu en nysgerrig og motiveret projektleder med stærke tekniske og menneskelige kompetencer til yderligere at forstærke denne positive udvikling.

Du vil arbejde ud fra virksomhedens funktionelle og præsentable hovedkontor beliggende i tilknytning til Trekantsområdet.

 


Kunden fortjener det bedste
Med reference direkte til direktionen vil du indgå i en gruppe af erfarne og kompetente projektledere. Din primære opgave bliver at varetage den centrale ledelse af et eller flere projekter. Projekterne kan indeholde både forprojekter og leveranceprojekter i størrelsen 0,5 til 35 mio. Projektlederen har det tekniske såvel som det kommercielle ansvar. Du får med andre ord her muligheden for at følge projektet, fra det bliver overdraget fra den salgsansvarlige, indtil det bliver endeligt godkendt og overleveret til kunden.

Du arbejder tæt sammen med salg, de øvrige projektledere, design- og konstruktionsafdelingen samt overmontører og montageteams. Sammen med disse sørger du for, at budgetter og tidsplaner bliver overholdt. Af væsentlige opgaver kan nævnes projektforberedelse, kontakt til kunder, løbende overvågning og opfølgning samt risikostyring og økonomisk rapportering. Du vil også få ansvaret for styring af leverancer og koordinering med egen montage.

Som en del af en dynamisk og flad virksomhedsstruktur, hvor frihed under ansvar er noget, man praktiserer og ikke kun noget, man taler om, bliver det forventet, at du vil deltage aktivt i vidensdeling og forbedring af de interne arbejdsprocedurer, -processer og -værktøjer. Stillingen vil indebære en rejseaktivitet på ca. 20 dage om året. Da projekterne foregår i Danmark og på de nære eksportmarkeder, vil de enkelte rejser være af kort varighed.

 

Faglige, menneskelige og kommercielle kompetencer
I det følgende har vi beskrevet profilen på en erfaren projektleder. Der kan dog også blive plads til dig, der mener at have evnerne, selvom du mangler nogle af de formelle kvalifikationer og en lang erfaring. Du brænder for en mulighed for at vise, at du både kan og vil gøre en forskel. Den ideelle kandidat har en teoretisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller tekniker, kombineret med en erfaring med projektledelse fra tekniske anlæg. En faglig baggrund fra metalindustrien vil være en fordel og et kendskab til procesanlæg vil også gøre tingene nemmere for dig. Det er ikke afgørende, at du har brancheerfaring, men det er et krav, at du besidder de rette personlige og faglige kompetencer til at styre projekterne stramt og sikkert. Du er fortrolig med de normalt anvendte projektstyringsredskaber, taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau og du har flair for tal og økonomi.

Du er systematisk og har forståelse for værdien af god projektforberedelse. Du har opbygget en erfaring, som gør dig i stand til rettidigt at forudse evt. problemstillinger og risici. Din stærke personlighed, kombineret med et godt købmandskab gør, at du løbende får implementeret og forankret korrektioner og tilpasninger, herunder aftalt eventuelle ændringer i tidsplan eller de økonomiske rammer for projektet sammen med kunden.

Da du bliver mødt af en kultur, hvor der er højt til loftet, og hvor der ikke er langt fra ide til handling, vil åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere være afgørende egenskaber. Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Med vedholdenhed og et stort drive går du forrest og formidler dine budskaber hurtigt, effektivt og konstruktivt. Du er lyttende og involverende, men samtidig er du i stand til at stå fast og skære igennem, når det bliver nødvendigt.

 

Stærkt fagligt miljø og gode kollegaer
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en professionel og innovativ organisation. Da virksomheden er markedsledende indenfor forretningsområdet, vil der være store muligheder for nye udfordringer, og din personlige og faglige udvikling vil være sikret gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 2999 9043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket 'Projektleder, procesindustrien' til: ans@lyderjohnsen.dk.

Husk at benytte den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.Jobtitel

Projektleder

Sted

Trekantsområdet

Læs om LyderJohnsen her


Gem job

LyderJohnsen A/S søger for kunde
Publiceret: 17. marts 2020

Arbejdssted