Erfaren regn­skabsansvar­lig søges til vel­renom­me­ret virk­som­hed be­lig­gen­de i København K


 

Beskrivelse

Som regnskabsansvarlig vil du få ansvaret for det daglige bogholderi for virksomhedens tre nordiske selskaber, dog vil størstedelen af din arbejdstid være fokuseret på det danske selskab. Du vil således få en alsidig arbejdsdag bestående af håndtering af debitorerne, kreditorerne, løn og finansbogholderiet. Du vil få reference til virksomhedens Nordic Finance Manager, som du vil arbejde tæt sammen med. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne. Desuden vil du få en afvekslende arbejdsdag med stor kontaktflade på tværs af de nordiske lande. 

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Kreditorer
  • Debitorer
  • Løn (via lønbureau i Sverige og Norge)
  • Intercompany
  • Moms
  • Hensættelser og periodiseringer
  • Deltagelse i måneds- & årsafslutning
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en velrenommeret, stor international konsulentvirksomhed med afdelinger over hele verden, som besidder en central plads på markedet og er i vækst. Det danske selskab beskæftiger ca. 25 medarbejdere. Desuden vil du få 14 kollegaer i Sverige og otte kollegaer i Norge. Blandt medarbejderne i de nordiske selskaber eksisterer et godt samarbejde, uformelt arbejdsmiljø samt en behagelig omgangstone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesvilkår i form af fleksible mødetider, pensionsordning, morgenmad- og frokostordning, massage, mulighed for hjemmearbejdsplads, sundhedsordning samt betalt telefon og avis.

Personlige kompetencer

Du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Desuden har du erfaring med at varetage bogholderiet fra a-z for en virksomhed og sætter pris på en afvekslende arbejdsdag. Derudover trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du har gode samarbejdsevner. Som person er du udadvendt og formår at tale med alle.

IT-kompetencer

Du har flair for it og er vant til at arbejde i Excel.

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Nikita Nielsen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3495
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K
Ansættelsesstart / Efter aftale

Gem job

ProSelection
Publiceret: 18. marts 2020

Arbejdssted

København K