Salgschef – WS – B-B

Vi søger en stærk salgschef til FDB Møbler med fokus på vores WS og B-B både i Danmark og på eksportmarkeder, som med stor energi har lyst til at gøre en forskel sammen med resten af FDB Møbler-teamet.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med, det øvrige team om målrettet at udbrede kendskabet til og præferencen for FDB Møbler på den danske og internationale scene.

Det vil være dit ansvar, at få udviklet salget af FDB Møbler yderligere i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder. Samt at opbygge nye samarbejdsrelationer på de respektive markeder, og at øge salget til de allerede internationale kunder i porteføljen.

Du forventes både at kunne tilgå det professionelle, samt konsument-delen af møbelmarkedet.

Du forventes at deltage aktivt i udarbejdelsen af div. materiale målrettet WS- og B-B-kunder, og bliver i høj grad bindeled mellem hovedkontor og de pågældende kunder og markeder.

Din arbejdsplads er på FDB Møbler A/S' hovedkontor i Albertslund. Der må dog i perioder påregnes en del rejseaktivitet.

Dine opgaver er blandt andet at:

  • Totalt budgetansvar for alt WS-, B-B-salg.
  • Ledelse af dit salgsteam og opbygning af en effektiv salgsorganisation.
  • Screening af relevante danske kunder, og eksportmarkeder for FDB Møbler. Udarbejdelse af business cases og potentialeberegninger og indgåelse af samarbejder med internationale agenter og distributører.
  • Udarbejdelse af markedsspecifikke entry-strategiplaner, udførelse af og opfølgning på samme
  • Planlægge og afvikle messeaktivitet på relevante møbelmesser i Danmark og udlandet
  • Udbygge salgsorganisationen i takt med øget succes på eksportmarkederne.
  • Tilsikre at FDB Møbler, etableres på alle markeder i overensstemmelse med det iboende brand DNA.

Ansøgeren

Du skal have lyst til at arbejde i et lille team, hvor det går stærkt, hvorfor din evne til at prioritere og eksekvere er vigtig. Du skal derfor kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du når i mål i en travl hverdag. Du skal være en team player, men skal turde træffe beslutninger på egen hånd, når det er nødvendigt.

Du har markant erfaring med salg af møbler eller andre boliginteriør-artikler både i Danmark og på eksportmarkeder samt etablering af internationalt salgssetup. Du er proaktiv omkring løbende at skabe salg - både blandt nye såvel som eksisterende kunder. Du er målrettet og bliver drevet af gode resultater. Du mestrer at kommunikere og forhandle på højt niveau. Du har et godt blik for hele værdikæden og trives med at samarbejde bredt både internt og med udenlandske samarbejdspartnere.

Du kommunikerer ubesværet på dansk, engelsk og gerne tysk/fransk.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, vil vi opfordre dig til at kontakte direktør Ole Kiel på tlf. 51 59 29 42.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til Ole.Kiel@fdbmobler.dk hurtigst muligt og senest den 10. april 2020. Vi vil løbende indkalde til samtale.

Gem job

FDB Møbler A/S
Publiceret: 19. marts 2020

Arbejdssted

Albertslund