Dynamisk regn­skabs­me­d­ar­bej­der søges til solidt ejen­doms­sel­skab be­lig­gen­de i København


Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder vil du indgå i virksomhedens nordiske afdeling, som består af en økonomichef samt en controller. Du vil varetage det daglige bogholderi for virksomhedens danske selskaber, men du vil også udføre opgaver for de øvrige nordiske lande. I afdelingen er der en positiv og humoristisk tone, og man værner om det gode samarbejde i hverdagen. Det er derfor væsentligt, at du er samarbejdsorienteret samtidigt med, at du har en selvstændig tilgang til dit arbejde. 

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Moms
  • Fakturering
  • Indberetninger til myndighederne
  • Rejseafregninger
  • Deltage i måneds- og årsafslutninger
  • Deltage i forberedelserne af materiale til revisor
  • Løn
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en spændende international ejendomskoncern, som i alt beskæftiger ca. 700 medarbejdere. Den nordiske afdeling har eksisteret siden 2012 og beskæftiger i alt ca. 25 medarbejdere. Virksomheden investerer, driver og udvikler ejendomme i hele Europa. I virksomheden er der en god teamånd samt en humoristisk og uformel atmosfære. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er imødekommende, hjælpsom og proaktiv i din opgaveløsning. Derudover er du vedholdende og omstillingsparat. Du trives i et socialt og humoristisk miljø, hvor der er en pragmatisk tilgang til tingene. I hverdagen giver du en hånd med, hvor der er behov for det og har en positiv indstilling til dine omgivelser.

IT-kompetencer

Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i både skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3496
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Gem job

ProSelection
Publiceret: 19. marts 2020

Arbejdssted

København K