Teknisk ko­or­di­na­tor

Er du motiveret af at arbejde med service og teknisk support i form af forespørgsler fra både kunder, leverandører og kollegaer på tværs af grænser? Har du en god forståelse for opfølgning på dokumentation og vedligeholdelse af stamdata? Og driver det dig at sidde i en rolle med selvstændigt ansvar, hvor dine administrative og kommunikative evner er i fokus? Så er du den tekniske koordinator, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

Styrk interne og eksterne stakeholdere med rette tekniske support

Du kommer til at referere til den tekniske chef og bliver en del af et mindre team, som supporterer med bl.a. opgaver inden for udarbejdelse af teknisk dokumentation, håndtering af stamdata og reklamationsbehandling. Din hovedopgave vil være et fokus på opfølgning på dokumentation og vedligeholdelse af stamdata. I den forbindelse er man i gang med at implementere et nyt ERP-system, hvor du vil få en aktiv rolle i opbygningen af den rigtige produktstruktur i samarbejde med projektgruppen. Udover dette vil du i dit daglige arbejde få et tæt samarbejde med produktionsenheder globalt, interne sælgere og marketing, både i Danmark og England samt eksternt i form af kunder og leverandører. Herudover knytter øvrige centrale opgaver sig til:

  • Oprettelse af stamdata på både færdigvarer og reservedele
  • Følge op på at få indhentet alle oplysninger fra fabrikker og samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af datablade, manualer, tekniske beskrivelser og CE-dokumentation
  • Systematisere og vedligeholde strukturen i de tekniske dokumenter
  • Tilrette tekniske tegninger

Du får i jobbet en unik mulighed for at komme bredt ud i organisationen med mange snitflader internt såvel som eksternt. Ydermere bliver du en del af en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi, hvor du spiller en central rolle i håndteringen af dokumentation og stamdata.

Teknisk forståelse og administrativt servicegen

Du har måske en teknisk baggrund, men erfaring fra en lignende stilling vægtes højere. Det vigtigste er, at du har forståelse for strukturen i stamdata og har været vant til at sidde i en rolle med fokus på teknisk support og service. Du er selvkørende og hands-on, og du bidrager med struktur og systematik, således det sikres, at tingene bliver fulgt til dørs. På det personlige plan er du en stærk teamplayer med et højt drive og et solidt kundeservicegen. Du er desuden vant til at arbejde i ERP-systemer, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Business Central og/eller Product Information Management (PIM) systemer. Endelig har du særdeles gode kommunikationsevner og begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jesper Dambo på tlf. +45 5215 9732. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 20. marts 2020

Arbejdssted

Viborg