Fa­briks­chef

Udstationeringsjob for den dygtige fabrikschef der kan lede og udvikle produktionen på den estiske farverifabrik i Pärnu.

Om jobbet

Går du med en drøm om at prøve dine kompetencer af, som leder i en fremmed kultur, så kan det være dig, vi er på udkig efter. Vi søger en erfaren produktionsansvarlig, som kan sikre, at fabrikkens drift afvikles rettidigt i henhold til leveringsaftalerne mellem spinderifabrikken i Litauen og den danske salgsafdeling. Du får desuden ansvaret for, at udvikle processerne og kompetencerne så produktionen afvikles effektivt, i høj kvalitet og så omkostningsbevidst som muligt.

Du bliver den øverste ansvarlige for fabrikken i Estland og rapporterer direkte til det danske hovedkontor. Du har 9 personer i direkte reference og indirekte ansvar for yderligere 75 medarbejdere i Estland.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Fabriksledelse herunder driftsafvikling
  • Personaleledelse og udvikling af kompetencer
  • Optimerings- og udviklingsprojekter af processer og teknologi
  • Strategiplaner, økonomi og budget samt tilhørende rapportering til hovedkontoret

Om dig

Du er en synlig leder, der viser vejen og trives med daglige runderinger i fabrikken, så du er tæt på pulsen i produktionen. Du er problemløsende og kender altid status på din produktion samt eventuelle udfordringer. Du har teamledere til at hjælpe dig med de farveritekniske opgaver, så du forventes ikke at have kompetencer herfor. Det er vigtigere, at du har erfaring som produktionsansvarlig og har dokumenteret, at du kan gennemføre en produktion, hvor man kan have tillid til dit resultat og levering. Du skal have en naturlig nysgerrighed, så du hele tiden trimmer og udfordrer metoder og resultater, så spild reduceres og performance maximeres.

Din ledelseserfaring er måske som Teamleder med direkte ansvar for produktionsmedarbejdere, og du er klar til at tage næste skridt med fabriksledelse, eller måske har du allerede erfaring med at lede ledere og vil gerne prøve dette af i en anden kultur. Du skal være tillidsskabende og have evnen til at bygge bro mellem hovedkontoret i Danmark og produktionerne i Estland og Litauen. Du skal derfor have helhedsforståelse og international mindset. Har du erfaring med Lean, vil det være en fordel. Det er et krav, at du kan begå dig solidt på engelsk såvel skriftligt som mundtligt, og du skal have gode IT-kompetencer på Microsoft Office. Har du Navision erfaring er det en fordel.

Danspin tilbyder

Et job med stort ansvar, i en effektiv farverifabrik, hvor du udstationeres til Estland. Virksomheden hjælper med at finde bolig og bil, samt viser dig til rette i Pärnu, som er en turistby på størrelse med Herning, og som ligger placeret ved havet. Vilkår og længde af udstationering efter nærmere aftale. Der er tale om et karrierejob, hvor ansvaret kan øges i takt med performance.


Danspin A/S har hovedkontor i Danmark og produktion i Estland og Litauen. Danspin laver garn til tæppebranchen. Der er ca. 500 ansatte, hvoraf hovedparten er ansat på fabrikkerne. Danspin arbejder tæt sammen med sine partnere på business til business basis og er blandt markedslederne indenfor produktområdet. Produkterne sælges i det meste af Europa og USA, og Danspin forventer at fortsætte væksten såvel på eksisterende markeder som på nye markeder.


Send din ansøgning til PRO&CO allerede i dag, via knappen "Søg jobbet her".

Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 96 60 32 03
Tlf.: 31 45 12 40

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Læs om PRO&CO her

Gem job

Danspin A/S
Publiceret: 20. marts 2020

Arbejdssted

Estland