Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Pro­jekt­le­der – til almen bo­lig­for­e­ning

 

Leder du efter et godt og stabilt job, hvor du håndterer en stor variation af projekter – fra nybyg til forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder?

”Der er en stor tryghed ved at arbejde i vores forening, for den er ikke konjunkturbestemt, og så gør dit arbejde en stor forskel for rigtig mange mennesker,” fortæller byggechef Klaus Freddi Juelshøj.

Boligforeningen VIBO – moderne boliger til alle

Vi er en almen boligforening, der råder over ca. 6000 lejeboliger i København og Nordsjælland. Vi tilbyder alle typer boliger, inkl. ungdoms- og ældreboliger. Vores faciliteter er moderne og velholdte – og så er det vores lejere i hver afdeling, der sætter dagsordenen. Her har vi nemlig beboerdemokrati. Klik dig ind, og se en kort video om vores forening.

Du bliver det nyeste medlem af vores byggeafdeling, hvor du og dine 2 kolleger til daglig har styringen på alle nybyggerisager, ombygningsarbejder, byggeskader samt forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder.

Ansvar for hele byggefasen

Du vil typisk håndtere 5-10 projekter ad gangen, og du rådgiver og informerer bestyrelserne i de respektive afdelinger og oversætter det tekniske stof, så de kan træffe de rigtige beslutninger. Du oversætter også deres behov til konkrete løsninger til de eksterne samarbejdspartnere, såsom entrepriseledere, rådgivende ingeniører og lign.

Du vil løbende holde dig opdateret på Almenboligloven, da det er den, vi forholder os til, og igennem projektfasen er det bl.a. din opgave at:

 • udvikle projekt- og processtrategi ifm. helhedsplaner, udviklingsprojekter og fremtidssikring af vores ejendomsportefølje
 • lave projektopfølgning, statusrapporter og beslutningsgrundlag til byggeudvalg og afdelingsbestyrelserne
 • foretage tids-, økonomi-, kontrakt- og risikostyring samt dokumenthåndtering og opfølgning på projektændringer
 • lave projektopfølgning med eksterne beslutningstagere og interessenter, herunder kommuner, Landsbyggefonden og Byggeskadefonden
 • deltage i lokale byggeudvalgsmøder og beboermøder.

”Din udfordring bliver at kommunikere det tekniske stof og være rådgiver for bestyrelserne. Det er dig, der sikrer, at alle enderne går op, og at alle parter arbejder sammen på bedste vis,” fortsætter Klaus.

Få ordnede forhold og mening i hverdagen

Vi sørger naturligvis for, at du bliver godt klædt på og får relevant efteruddannelse. Vi tilbyder også pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning. Og så får du et job med mening.

”Jeg har selv arbejdet her i 20 år, fordi jeg kan se, at mit arbejde gør en stor forskel for en masse mennesker. Og så synes jeg, samarbejdet med bestyrelserne er sjovt,” slutter Klaus.

Teknisk baggrund og lyst til beboerdemokrati

Du nyder at formidle den tekniske viden til mennesker uden for branchen. Du stiller dig gerne op og holder en præsentation for bestyrelserne og besvarer alle de efterfølgende spørgsmål. Helt konkret forestiller vi os, at du:

 • har en baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt el.lign.
 • har erfaring med byggeri, og du kender til samarbejdet imellem bygherre, entreprenør og rådgiver
 • er en mester i planlægning, og du går altid efter at få et projekt færdiggjort til rette tid, pris og kvalitet
 • kan deltage i møder uden for normal arbejdstid, når det er nødvendigt
 • har kørekort og adgang til bil.
 • har erfaring fra den almene sektor.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på +45 7245 9005 eller jfo@jobindex.dk

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 19. april 2020 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontaktperson

Jobindex

Rekrutteringskonsulent

Jens Fog

Telefon +45 7245 9005

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex
Publiceret: 24. marts 2020

Arbejdssted

København