Finance Manager

 

Motiveres du af at drive finansielle initiativer, der understøtter en ambitiøs vækststrategi? Har du solid erfaring med at etablere og implementere rette strukturelle IT-platforme, der understøtter skalerbarhed? Og ønsker du at få indflydelse og bidrage til at få skabt solide og velfunderede strukturer og processer i en ambitiøs økonomifunktion? Så er du den Finance Manager vi søger.

Optimal ledelsesrapportering med afsæt i stærk og skalerbar strukturel platform

Du refererer til den nyligt tiltrådte CFO og får ansvar for regnskab og rapportering i alle dets facetter og bliver ansvarlig for bogholderiet. Du vil indgå i et engageret og dedikeret team, ligesom du bliver en del af en energisk organisation med professionel ledelse. Du bliver en helt afgørende spiller i udviklingen af en fremadrettet stærk og forretningsunderstøttende regnskabs- og økonomifunktion, som balanceres med stabil og smidig daglig drift inden for rammerne af nuværende systemlandskab. Din succes i rollen hænger nøje sammen med din evne til at transformere processer og skabe systemunderstøttelse, der kan håndtere og indfri fremtidens vækstambitioner, i tæt samarbejde med CFO og Business Controller.

Overordnede ansvarsområder:

 • Fastlægge faktureringsprocesser og rapporteringsprocesser imod projekt- og salgsafdelingen, så der skabes integrerbare løsninger og optimale processer
 • Udarbejde projektplan i forhold til virksomhedens forretningssystemer, som skaber sammenhængende systemlandskab, der optimalt håndterer regnskabsprocesserne, herunder fakturerings- og tidsregistreringssystem samt BI, og som angiver konklusioner i forhold til kommende behov vedrørende ERP-system
 • Perioderegnskaber, konsolidering og koncernrapportering (måned, kvartal, årligt)
 • FP&A, herunder budget, forecast og finansielle analyser, der understøtter ledelse og bestyrelse
 • Transfer pricing-dokumentation
 • Medvirke til at skabe transparens i projekt controlling (tid, ressourcer og kvalitet)
 • Cost controlling
 • At manuelle håndteringer afløses af systembårne processer
 • At sikre rette masterdatagrundlag, reduktion af unødig kompleksitet samt understøtte rette adfærd og rutiner for fremadrettet datadisciplin
 • KPI-understøttelse og rapportering på nøgletal
 • Sparring og samarbejde med datterselskaber

Velfunderet regnskabsprofil, der er proces- og IT-stærk

Som Finance Manager kan du først og fremmest din metier inden for regnskabsdisciplinerne bredt betragtet, men din faglighed sætter dig i stand til at bidrage til fremadrettet udvikling hvad angår processer og IT-understøttelse. Og det er den kombination du brænder for!

Du har en økonomisk baggrund med en uddannelse enten på bachelor- eller kandidatniveau for eksempel cand.merc., HD (R), cand.oecon, cand-merc.aud eller lignende. Du kan komme fra lignende rolle eller ser jobbet, som dit næste naturlige skridt i din karriere. Erfaring med regnskab og finansiel controlling i en international produktions- eller konsulentvirksomhed vægtes højt.

Som person er du robust og evner at prioritere dine opgaver, ligesom du er hands-on af natur. Du er en god kommunikator på tværs af funktioner og niveauer, og du beskrives som serviceminded, empatisk og imødekommende overfor kollegaer og andre samarbejdspartnere. Endelig har du solid erfaring med Excel og er vant til at arbejde i ERP- og BI-systemer. Da du bliver en del af en international virksomhed, forventer vi, at du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. +45 30517789. Send dit cv via "søg jobbet her" på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 24. marts 2020

Arbejdssted

Aarhus