Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren pro­jekt­le­der med teknisk baggrund

 

Kan du føre et innovativt projekt fra testfasen til implementering af anlæg i hele verden?

Få en central rolle i udrulningen af Plastcon – anlægget, der omdanner plastikaffald til olie. Du bliver en del af en virksomhed, som er kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø præget af professionelt råderum, humor og engagement.

Vi laver plastik om til olie

Hos MAKEEN Energy forener vi en vifte af forretningsområder i energibranchen under ét tag, med ét formål: at levere energiløsninger med ansvar for kloden og dens beboere. Dette gør vi ved at designe, fremstille og levere udstyr og løsninger, der hjælper kunder i hele verden på vej til smartere og mere bæredygtig energi.

Som project manager bliver du ansat i Kosan Crisplant, hvor du de første par år primært kommer til at arbejde med vores innovative Plastcon-anlæg. Vi er nu klar til at gå fra testanlæg til at implementere store, kommercielle anlæg flere steder i verden – og vi har brug for dine kompetencer i denne nye fase.

Se mere om anlægget og den samfundsmæssige indvirkning her.

Bliv den primære projektleder i Plastcon-teamet

Du bliver en del af vores project management-afdeling og får kolleger i Danmark, Portugal og Frankrig. På kontoret i Randers arbejder du sammen med Plastcon-teamet, som består af 5 dygtige kolleger med maskinteknisk erfaring.

Udover teamet kommer du til at samarbejde tæt med kolleger fra andre afdelinger, fx Engineering, Design og Procurement.

Vi anvender PMBOK-guiden som basis for vores projektledelse – og den forventer vi selvfølgelig, at du følger. Derudover får du stort råderum til at bruge din erfaring til at styre projekterne optimalt.

Før projektet fra test til kommercielt anlæg

Du får fuldt ansvar for at gennemføre dine projekter til kundernes tilfredshed – fra du modtager projektet fra salg til du står klar til at overlevere et færdigt projekt til vores serviceafdeling.

Derfor får du ansvaret for alt omkring:

  • kommunikation både internt og eksternt
  • budget, planlægning og projektopfølgning
  • gennemførelse af projekterne til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Da du kommer til at arbejde på internationale projekter, vil der være 20-50 årlige rejsedage.

We’re not leaving anyone behind

Du kommer ind i en stabil virksomhed med en god økonomi. Vi ser det som en naturlig del af et udviklingsprojekt, at vi ikke kan spå om fremtiden. Vores mål er at etablere et succesfuldt kommercielt anlæg, og du spiller en hovedrolle i at sikre, at vi har de bedste projektmæssige rammer for at lykkes.

Derfor vil det primære succeskriterium for dit arbejde være, at du har vist dig som en dygtig projektleder. En projektleder, som kan lede projektet på en professionel måde – uanset hvad resultatet af selve projektet bliver.

”Vi er ikke et svingdørsfirma, og vi passer godt på vores medarbejdere.”
– Lars Poulsen, Head of Project Management

Din erfaring med projektledelse vægter højest

Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i tekniske problemstillinger og være en sparringspartner i løsningerne. Da flere projekter afvikles parallelt, er det essentielt, at du bevarer overblikket og holder sideløbende processer kørende.

  • Du kommer med 10+ års erfaring som projektleder.
  • Du har en teknisk baggrund som fx maskinmester, maskiningeniør eller tekniker (med projektledererfaring bygget ovenpå).
  • Du har en PMP-certificering i projektledelse – og hvis ikke, er du indstillet på at uddanne dig inden for det første år.
  • Du er god til at kommunikere med mange forskellige interessenter – også internationalt.
  • Du er vant til at arbejde med ERP-systemer.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på 72 45 90 18.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 8. april 2020 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontaktperson

Jobindex

Senior rekrutteringskonsulent

Kristine Holm Sjølander

Telefon: +45 7245 9018

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Makeen Energy
Publiceret: 24. marts 2020

Arbejdssted

Randers