COO til høj­tek­no­lo­gisk aktør på det globale olie- og gasmarked

 

Vil du være med til at sætte agendaen for vores vækstrejse i nye såvel som etablerede markeder?

Træd ind i en spændende rolle i en lille teknologivirksomhed med store udviklingsmuligheder. Her bliver du den nærmeste sparringspartner for vores CEO samt næstkommanderende i en virksomhed med 7 medarbejdere. Du får ansvar for den daglige ledelse og drift – og sikrer, at vi udvikler og eksekverer på vækststrategier.

Velkommen til Val Controls

Val Controls blev grundlagt i 1994 og er en ledende producent af intelligente elektroniske styreenheder til ventiler. Vi udvikler og sælger både standard- og skræddersyede produkter, der bliver brugt af nogle af verdens førende olie-, gas-, industri- og marineselskaber. Læs mere her.

Vi er inde i en positiv stime og ønsker at sætte endnu mere fokus på salgsområdet og på at markedsføre virksomheden – og det er her, du kommer ind i billedet.

Brug halvdelen af tiden på drift . . .

Du får din daglige gang i Esbjerg med selskab af vores CEO, 1 salgsdirektør og 5 medarbejdere, der arbejder med indkøb og produktion. Som COO er du med til at sikre, at vi bliver endnu bedre til at bygge bro mellem vores salgsaktiviteter og supply chain samt ordrestyring.

Du har fokus på kundefastholdelse, og du tager ansvar for, at den daglige administration er på plads, ligesom du motiverer dine medarbejdere og sikrer, at de forstår og lever op til deres roller og ansvar.

. . . og den anden halvdel på udvikling

Ved siden af driften får du en hovedrolle i at sikre kontinuerlig vækst og udvikling af forretningen. I samarbejde med vores CEO og salgsdirektør laver du handleplaner og sætter strategien med fokus på optimering, salg og udvikling af kundebasen.

Vores kunder er nogle af de største olieselskaber i verden – primært i Mellemøsten – og vi ser masser af potentiale for at tage fat på andre markeder.

Du får lov til at styre skuden fremad i en virksomhed, hvor vi sætter pris på en fri struktur og giver plads til, at du kan afprøve dine idéer. Du bliver derfor også en vigtig rådgiver for vores bestyrelse og har i den grad indflydelse på vores fremtidige succes,
fortæller CEO Carsten Toft.

Du skal forvente 20-40 rejsedage om året, både til Mellemøsten og globalt.

Handlekraftig, struktureret profil

Du er procesorienteret med blik for forretning og for optimeringer af arbejdsgange. Du forstår, hvad det vil sige at arbejde i en konservativ branche og er opmærksom på kulturelle forskelle. Derudover lægger du vægt på en god arbejdskultur, så vi fortsat tager hånd om hinanden – både personligt og fagligt.

Endelig forestiller vi os, at du:

  • har relevant erfaring – måske sidder du med mindre ansvar i dag og vil et skridt op ad karrierestigen, eller måske kommer du fra en lignende stilling
  • har lederkompetencer – hvis du ikke har erfaring, så trives du med at gå forrest og træffe beslutninger baseret på viden
  • kan engelsk på forhandlingsniveau, da al vores kundekontakt foregår på engelsk
  • med fordel har erfaring fra olie-, gas- eller marinesektoren – men vi er klar til at sætte dig godt ind i branchen
  • med fordel har en salgsbaggrund.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og CV via job@valcontrols.com hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CEO Carsten Toft på tlf. 7547 0600.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Val Controls A/S
Publiceret: 25. marts 2020

Arbejdssted

Esbjerg