QHSE Manager

 

Har du arbejdet nogle år med QHSE i en produktionsvirksomhed? Har du være med til at opbygge, implementere og vedligeholde ISO-standarder og certificeringer? Og brænder du for at få ting til at ske i tæt samarbejde med kolleger og kunder? Så er du måske den QHSE Manager, vi søger til Alimak Group Denmark med base i Them ved Silkeborg.

Kvalitet og sikkerhed

Med reference til Country Manager får du det fulde ansvar for QHSE og produkt-compliance i Alimak Group Denmark. Du skal bl.a. sikre, at ISO-processer bliver certificeret og udviklet samt sikre at sikkerhed og miljø lever op til kravene fra myndighederne. Derudover knytter opgaverne sig til:

  • Leverandøropfølgning og audits
  • KPI-rapportering
  • Quality & safety observations
  • Reklamationsbehandling
  • QHSE-træning
  • Supportere kunder på QHSE-området

Du kommer til at arbejde tæt sammen med teknisk support og produktionen, ligesom du vil blive eksponeret over for kunder og leverandører. Det indbefatter bl.a. at skulle opbygge eksterne certificeringer sammen med kunder. Du bliver desuden en del af et globalt Alimak QHSE-netværk. Som QHSE Manager gør du en forskel gennem dit bidrag til best practice inden for QHSE, og dermed får du direkte indflydelse på forretningens succes. Du kan forvente 20-30 årlige rejsedage.

Proaktiv tekniker med højt energiniveau

Du har en teknisk uddannelse og erfaring med QHSE, gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har arbejdet med ISO-standarder og certificeringer, forstår lean-principperne og kan læse og forstå tekniske tegninger. Du har et kommercielt syn og forstår hvilke tiltag, der skaber værdi til forretningen, og du nyder kundekontakt. Du er god til at samarbejde, er kommunikerende og får ting til at ske med high sense of urgency, ligesom du er resultatorienteret, målrettet samt arbejder systematisk og løsningsorienteret. Du kommunikerer ubesværet på engelsk i skrift og tale.

Send cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jesper Dambo på tlf. +45 5215 9732. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 25. marts 2020

Arbejdssted

Them, Silkeborg