Spe­ci­a­list, Payroll & HR- ope­ra­tions

 

Er din faglige metier hands-on HR-administration med alt hvad det indebærer? Kan du etablere en effektiv lønfunktion og samle trådene mellem løn, HR-administration, juridisk HR-support samt udvikling af dit team understøttet af procedurer, processer og systemer inden for dit område? Så er du den vi leder efter.

Etablering af effektiv lønfunktion og samtidig sikre optimal HR-support til organisationen

Det HR-administrative ansvarsområde flyttes fra HR til den nyligt tiltrådte CFO, som du refererer til. I dag er lønfunktionen outsourcet, men i takt med virksomhedens vækst og dermed tiltagende kompleksitet ønsker man at etablere en stærk in-house lønfunktion. Samtidig ønsker man en øget professionalisering i den HR-administrative support til organisationen. Det hele bundet sammen i et effektivt og fremtidssikret systemlandskab, som i dag er fragmenteret og med en række manuelle håndteringer.

Overordnede ansvarsområder:

  • Etablere en stærk lønadministration og HR-support, der er strukturelt understøttet
  • Etablere projektplan for udvælgelse af lønsystem sammen med HR-området, økonomiafdelingen samt organisationens øvrige interessenter
  • Udvikle klare og effektive HR-processer, -procedurer og -strukturer
  • Administrere løn og sikre, at lønudbetalingerne er korrekte og leveres til tiden
  • Effektivt håndtere og administrere opgaver relateret til refusioner
  • Administrere virksomhedsgoder, bonusordninger mm.
  • Superbruger af HR-systemer
  • Administrere og styre HR Master Data til sikring af korrekt dataregistrering og validt datagrundlag
  • Ansættelsesrelateret sparring og dokumentation - kontrakter, kontrakttillæg og anden juridisk dokumentation i tæt samarbejde med HR Legal ansvarlige
  • Sikre at HR Operations følger GDPR, virksomhedspolitikker og andre juridiske retningslinjer

Stærk faglighed og erfaring inden for HR-administration, håndtering af funktionærløn og IT

Du har en faglig baggrund inden for HR-administration, HR-lønchef eller er en erfaren HR-koordinator eller HR-konsulent med et skarpt administrativt- og systemmæssigt fokus. Derudover kan du komme fra en ekstern rolle - f.eks. fra revisionshusenes erhvervsservice eller lignende business proces outsourcing-funktioner. Det er vigtigt, at du har hands-on-erfaring med ansvarsområderne og at du er stærk i at tænke fremadrettet udvikling, som understøtter virksomhedens ambitiøse vækstambitioner.

Som person er du helhedsorienteret og din forretningsforståelse sætter dig i stand til at binde de strukturelle, systemmæssige og procesrelaterede sløjfer såvel inden for dit ansvarsområde, som på tværs af funktioner, så du bedst understøtter forretningsstrategien. Du er proaktiv af natur og tilgår dine opgaver med energi og drive. Din erfaring understøttes af en relevant videregående uddannelse, og du taler og skriver engelsk flydende ligesom projektledelse hører til dine kompetencer.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. +45 30517789. Send dit cv via "Søg jobbet her" på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 26. marts 2020

Arbejdssted

Østjylland