Sund­heds­fag­lig pro­dukt­spe­ci­a­list

 

Aidian Denmark (tidligere kendt som Orion Diagnostica Danmark) blev grundlagt i 1965 og har som IVD-virksomhed siden da forhandlet diagnostiske tests, testsystemer og tests til hygiejne monitorering. Som lokalafdeling til den nordiske organisation, der har hovedsæde i Finland, er Aidian Denmark en del af en global virksomhed med 330 dedikerede medarbejdere, der brænder for at levere nyskabende værktøjer til endnu bedre sundhedspleje. 

Fra Aidian Denmarks hovedsæde i Finland eksporteres der til mere end 100 lande, og virksomheden hjælper således med at tackle en af de største trusler mod sundheden på globalt plan, antimikrobiel resistens, med én korrekt behandling ad gangen. Fokus i dag er mere end nogensinde målrettet mod at udvide virksomheden og udvikle produkter, som opfylder kundernes behov i dag og i fremtiden. For at sikre dette fokus, søger Aidian Denmark derfor en sundhedsfaglig produktspecialist.

Salgsansvarlig i markedsledende virksomhed i vækst

Du har nu muligheden for at blive en del af et kompetent team i en markedsledende virksomhed, der er kendetegnet af kvalitet, et uhøjtideligt miljø og en flad organisationsstruktur. Hæmatologiprodukterne har allerede oplevet stor succes i resten af Norden, og du har således gode forudsætninger for i kraft af dit salgstalent at skabe din egen succes på det danske marked i en ambitiøs og selvstændig rolle, hvor du samtidig bidrager til virksomhedens fremadrettede vækst og udvikling. Du får en spændende og varieret hverdag med en høj grad af frihed under ansvar og en stor berøringsflade med dine kunder i hele landet.    

Du vil med direkte reference til den nordiske salgschef få ansvaret for salg og introduktion af virksomhedens nyeste satsning på hæmatologiområdet til den danske sundhedssektor. Du introducerer dermed nyt celletællerudstyr, primært til store lægehuse, sundhedsklinikker og hospitaler i hele Danmark. Du planlægger, booker og afholder selv dine salgsmøder, ligesom du udarbejder og følger op på tilbud. Du er således ansvarlig for at opbygge og udvikle de gode relationer med både eksisterende og nye kunder.  

Du er uddannet bioanalytiker, sygeplejersker, laborant eller lignende, og du har erfaring med salg – gerne opsøgende salg til sundhedsvæsnet. Alternativt er du en erfaren sælger, der har arbejdet i medicoindustrien i mange år. Det forventes således, at du har solid industrierfaring, samt at du har viden inden for hæmatologi og POCT-udstyr. Du er desuden bruger af Navision Dynamics og Office-pakken. Da der er tale om en global virksomhed, forventes det, at du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau og taler og skriver fornuftigt engelsk.

Du får succes i jobbet, hvis du har en hunterprofil med stort drive, gåpåmod og entreprenørånd. Du er desuden salgsminded, resultatorienteret og initiativrig, og du har en god forretningsforståelse. Du er tillidsvækkende, troværdig og professionel, og du arbejder målrettet, proaktivt og struktureret. Du tager ejerskab for dine ansvarsområder, og du følger naturligt op på tingene. Du er samarbejdsorienteret og en teamspiller, og du er kendetegnet af at kunne kommunikere og samarbejde på alle niveauer.

Da du får hele Danmark som dit salgsdistrikt, kan du være bosat i det meste af landet. Det er dog en fordel, hvis du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand fra afdelingen i København S.

Har du ambitionen og evnerne til at være med til at skabe den forventede vækst, opfordrer vi dig til at søge allerede i dag. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, men vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Sensu A/S, teamchef Rasmus Steengaard på tlf.: +45 28 68 77 55. For yderligere oplysninger om Aidian Denmark se her. For yderligere informationer om Sensu A/S se her.

Gem job

Aidian Denmark
Publiceret: 25. april 2020

Arbejdssted

København S