Erfaren Løn- & HR-Ko­or­di­na­tor søges til større bilkæde i Aarhus


 

Beskrivelse

Du bliver en del af en veletableret bilkæde i vækst. Som Løn- & HR-Koordinator bliver du ansvarlig for virksomhedens lønkørsel til godt 500 medarbejdere. Udover lønrelaterede opgaver vil du også varetage en række administrative HR-funktioner som for eksempel kontraktudarbejdelse. I stillingen vil der være gode muligheder for at påvirke arbejdsgange og processer, således, at lønfunktionen løbende kan levere den bedst mulige service internt i koncernen. Du vil referere til virksomhedens økonomichef og bliver en del af en administrations- & økonomiafdeling på godt 15 medarbejdere.

Arbejdsopgaver

  • Månedlig lønkørsel for timelønnede og funktionærer
  • Oprette og vedligeholde stamdata og satser i lønsystem
  • Afstemninger
  • Refusioner
  • Statistik til offentlige myndigheder etc.
  • Udarbejdelse af kontrakter
  • Oprette nye medarbejdere i systemer
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret og solid dansk bilkæde med afdelinger over hele landet og hovedkontor i det sydlige Aarhus. Virksomheden beskæftiger godt 500 medarbejdere og er kendetegnet ved en stærk holdånd og en flad struktur. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Du har en faglig stolthed for dit fag og ønsker at levere et kvalitetssikkert resultat. Dertil er du praktisk anlagt og åben overfor håndtering af forskellige typer opgaver. Du er en robust person, der kan stå inde for dine beslutninger og er omhyggelig i din tilgang til opgaverne. Sidst, men ikke mindst, trives du i en ansvarsfuld position og er vant til at arbejde på tværs af organisationen.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Lessor.

Uddannelse og erfaring

Erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.Job ID / 3499
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus
Ansættelsesstart / Efter aftale

Gem job

ProSelection
Publiceret: 3. april 2020

Arbejdssted

Aarhus