KYC-me­d­ar­bej­de­re til Saxo Bank

 

Er du på udkig efter et job med hurtig opstart og gode arbejdsforhold? Og brænder du for at yde en ekstraordinær service pr. telefon? Se her!

Jobbet

Moment søger skarpe KYC-medarbejdere til Saxo Bank, der brænder for at arbejde i et serviceorienteret og professionelt miljø og som kan starte snarest muligt.

Der er tale om en projektansættelse på fuldtid med opstart hurtigst muligt, da Saxo Bank har mange nye privatkunder der skal onboardes/laves KYC (Know Your Customer) på. Projektansættelsen vil som udgangspunkt vare 2-4 måneder. Grundet Corona-situationen vil du skulle arbejde hjemmefra i minimum de første uger af din ansættelse og du vil skulle benytte egen computer.

Med fokus på den værdiskabende dialog med kunden vil din primære arbejdsopgave bliver at servicere bankens privatkunder via telefonen. Du besvarer indgående opkald og leverer professionel support for kunderne, og herigennem er du med til at sikre den gode kundeoplevelse. Der er fokus på kundeservice og du spørger ind til kundens brug af bankens tilbud og informerer om yderligere services. Derudover vil du skulle stå for indhente af relevant dokumentation, legitimation mm.

I forbindelse med opstarten, vil du gennemgå oplæring som vil foregå online.

Din profil

Vi søger kandidater, der har flair for tal. Derudover har du erfaring med kundeservice - gerne fra telefon. Vigtigst af alt er dog, at du har lysten til at tale med mennesker og er serviceminded. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke relevant, så længe, at du har nysgerrigheden til at lære, besidder gennemslagskraft og et højt drive. Derudover er det en fordel, hvis du har god økonomisk forståelse.

I løbet af en arbejdsdag vil du være i kontakt med mange forskellige persontyper over telefonen. Du trives med rutineprægede opgaver og formår at have samme smil og energi i stemmen ved alle indkommende kald.

Som person er du:

  • God til at kommunikere
  • Kontaktskabende
  • God til at bevare overblikket
  • Flair for tal

Har du erfaring med KYC er det en fordel men ikke et krav.

Da der forekommer skriftlig kommunikation med kunder, forventes det, at du er velformuleret i tale og på skrift både på dansk og engelsk.

Arbejdstid, løn og proces

Der er tale om et fuldtidsvikariat med opstart hurtigst muligt. Forventet opstart vil være onsdag, torsdag eller fredag i næste uge (uge 16). Projektansættelsen varer 2-4 måneder.

Arbejdstiden vil ligge inden for normal kontortid, mandag til fredag.

Løn efter kvalifikationer.

Moment varetager ansættelsesprocessen og da der er opstart allerede i næste uge, bedes du sende os din ansøgning hurtigst muligt.  

Gem job

Moment
Publiceret: 8. april 2020

Arbejdssted

København - Hjemmearbejdsplads