Kan du sælge og lukke stu­di­e­for­sik­rings­af­ta­ler?

 

En nyoprettet stilling til dig, som har nogle års erfaring med at sælge forsikringer eller en uddannelse fra FOAK – og gerne vil være en del af et fagligt og festligt miljø 

Arbejder du med stor selvstændighed og interesse for forsikring? Kan du gribe fat i en kundeliste og kontakte kunderne for at sælge studieforsikringer? Skal du have et job, hvor du møder sent, arbejder længe og holder lang weekend? Og er du klar til at rulle din karriere ud i en forsikringsvirksomhed, hvor fagligheden udvikles, resultaterne fejres og rammerne er frie?

Så skal du læse med her: Vi søger en forsikringsrådgiver til en nyoprettet stilling hos vores kunde. Vores kunde er en virksomhed, som er markedsledende inden for sit felt og beliggende i flotte, moderne omgivelser i København, tæt på offentlig transport. Der er tale om en stilling på fuldtid med fleksibilitet – og fast, attraktiv lønpakke (der arbejdes ikke efter resultatløn). Ansættelsesstart er snarest muligt.

God introduktion og udviklingsmuligheder:   

Ved jobopstart modtager du en grundig introduktion til produkterne, systemerne, arbejdsgangene etc. Du kommer rundt i virksomheden for at lære den godt at kende, inden du kaster dig ud i salgsprocessen.

Din faglige forståelse og udvikling er generelt i fokus i denne virksomhed, som er klar til at uddanne dig og udvide dit faglige fundament.

Festligt og med fokus på resultater:

Du bliver en del af en afdeling, hvor energien er god og aktivitetsniveauet højt. Alle giver den gas for at nå de fastsatte mål – og det skal selvfølgelig fejres, når resultaterne nås.     

Du indgår i vagtplaner, som tilpasses målgruppen, så der er tid til at kontakte kunderne for at få en god samtale. Du møder derfor senere, arbejder længere, men holder også længere weekender og ferier.   

Salg af studieforsikringer:

Din primære opgave handler om at kontakte studerende for at sælge og lukke forsikringsløsninger tilpasset målgruppen. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, da du får ansvar for at sælge til dette kundesegment. Meget af din tid bliver brugt på telefonen – du tager fat på en liste med kundeemner og bruger energien på at tale med kunderne, ikke at lede efter dem. Herudover vil du fx også deltage i møder, på messer og forskellige events.

Dine faglige baggrund:

 • Du har enten solgt forsikringer i nogle år eller du har en uddannelse fra FOAK (modul 3.58)
 • Du er gerne IDD-certificeret
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med privatforsikringer
 • Du navigerer på naturligste vis i it-systemer
 • Du kan kommunikere på engelsk 

Dine personlige egenskaber:

 • Du er helt tryg ved en salgssituation på telefonen
 • Du formår at forklare og formidle forsikringsdækningerne, så det giver mening for de studerende
 • Du arbejder meget selvstændigt
 • Du kan lide at tale med mange mennesker og får energi af udadvendt kontakt
 • Du arbejder rigtig godt med mål og styrer efter resultater
 • Du bidrager med initiativ og godt humør 

Hvis du vil videre:

Er stillingen noget for dig? Du søger den ved at sende din ansøgning og dit CV via formularen herunder.  

I denne tid interviewer vi kandidater over telefonen og via videomøder. Denne proces foregår løbende. Ansættelsesstart er efter aftale.

Centrum Personale tilbyder professionel assistance, når vore kunder har brug for en fast medarbejder eller en vikar. Vi arbejder med en omfattende emnebank, som du gratis kan blive optaget i, hvis du har lyst til jobskifte. Vi løser opgaver inden for alle jobfunktioner - herunder administration, forsikring, økonomi, regnskab, indkøb, salg, marketing, it, rejsebureau, medicinal/biotek, lager, spedition og ledelse.

Centrum Personale A/S - Frederiksberg Allé 35 - 1820 Frederiksberg C

Læs om Centrum Personale A/S her

Gem job

Centrum Personale A/S
Publiceret: 20. maj 2020

Arbejdssted

København