Mar­ke­ting­chef

 

Er du energisk og idérig og brænder for marketing, branding og kommunikation i alle dets facetter, og kan du opbygge og udvikle en slagkraftig marketingfunktion? Har du solid erfaring med markedsføring fra en international B2B-produktionsvirksomhed, hvor du succesfuldt har understøttet B2B-projektsalg? Så har du mulighed for at få en central rolle i Egholm med base i Lemvig med stort potentiale og et stærkt brand. Det vil være muligt med en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Sætte dagsordenen for digital markedsføring og positionere brandet yderligere

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at opbygge og udvikle marketingfunktionen, som effektivt skal understøtte virksomhedens salgsaktiviteter i Europa, bl.a. ved systematisk brug af inbound marketing. Du får en spændende og varierende hverdag, hvor du i samarbejde med en marketingmedarbejder driver alt fra intern kommunikation over i in-house materialeudarbejdelse til udvikling, planlægning og afvikling af internationale markedsførings- og brandingaktiviteter, herunder messer. Der er mange relevante kommunikationsplatforme og det digitale vægter tungt, herunder udnyttelse af sociale medier samt udvikling og vedligeholdelse af websites. Som en naturlig del af jobbet søger du input fra organisationen, kunder og markedet med henblik på løbende at opsamle og strukturere kunde- og produktviden samt kundecases. Du fungerer ligeledes som tovholder i samarbejdet med eksterne marketingbureauer. Du kan forvente 15-25 rejsedage årligt i Europa.

Erfaren og initiativrig marketingchef, som ser muligheder

Du har en relevant kommerciel videregående uddannelse og har erfaring med tilsvarende opgaver, hvor du har understøttet det internationale B2B-salg i en produktionsvirksomhed. Du forstår at optimere anvendelsen af CRM og systembåren marketing, herunder inbound marketing, og du har erfaring med samt god forståelse for digitale mediers mange muligheder. Med afsæt i en solid forretningsforståelse, evner du at stille skarpt på netop de tiltag, som har størst forretningsmæssig værdi. Som kommunikator brænder du for at levere spændende og målrettet kommunikation, såvel internt som eksternt. Du har en veludviklet strategisk tilgang, arbejder struktureret og kvalitetsbevidst og evner at tænke ud af boksen, samtidig med at din operationelle eksekvering er stærk. Endelig motiveres du af at skabe succeser i samarbejde med andre, og du er vant til at begå dig problemfrit på engelsk og dansk i skrift og tale.

Du får en unik mulighed for at sætte dit aftryk på næste stadie af vækstrejsen. Virksomheden har en ambitiøs strategi, hvor innovation og kundefokus er centrale nøgleord. Alt sammen med udspring i virksomhedens ekspertise og støttet af fortsatte investeringer og udviklingsambitioner. Det betyder også, at der er afsat et betydeligt marketingbudget.

Send dit CV

Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Jesper Dambo, fra People Executive på tlf. +45 5215 9732. Send dit CV via linket her på siden. Vi behandler kandidater løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 28. maj 2020

Arbejdssted

Lemvig