Hands-on øko­no­mi­chef

 

HORN Bordplader A/S er blandt de førende leverandører af kvalitetsbordplader på specialmål i materialerne: Massivtræ, laminat, linoleum, Solid Surface/Corian®, stål, kompost/Silestone®, keramik/Dekton® samt granit. Virksomheden leverer til kunder i hele Skandinavien samt Sydeuropa.  

HORN Bordpladers mål er at skabe og producere udelukkende bæredygtige produkter, et mål de allerede er godt på vej imod, da de som eneste leverandør på markedet har både Svanemærkede samt FSC®-, Rainforest Alliance samt indeklima certificerede bordplader. Virksomheden er desuden tilsluttet UN Global Compact og arbejder ihærdigt med verdensmålene – blandt andet ved løbende at produktudvikle på en måde, der minimerer spild og muliggør en cirkulær produktion. I den forbindelse har HORN Bordplader allerede oprettet en socialøkonomisk dattervirksomhed ’Denwood by HORN’, som aftager restmateriale fra produktionen og viderebearbejder det til interiørprodukter.

Til at bidrage til den fremadrettede udvikling af virksomheden søges nu en hands-on økonomichef.

Indflydelse – Forretningsudvikling – ERP 

Vil du gøre en forskel for udviklingen af en virksomhed i kraftig vækst? Som økonomichef hos HORN Bordplader bliver du samarbejds- og sparringspartner med den administrerende direktør, og du kommer således tæt på beslutningsprocesserne. Du deltager i bestyrelsesmøder og bliver ligeledes en del af ledergruppen i en virksomhed kendetegnet af en uformel omgangstone og en kultur præget af sammenhold og godt humør. Du tilbydes således en spændende og udfordrende hverdag i en rolle med mulighed for at tage ansvar og få indflydelse. 

Du får en spændende nøglerolle, hvor du med reference til den administrerende direktør bliver ansvarlig for økonomi og regnskab af fire selskaber og tre holdingselskaber. Du bliver således ansvarlig for udarbejdelse af årsregnskab til revisor, måneds- og kvartalsrapporteringer samt for udarbejdelse af budgetter og opfølgning herpå, ligesom du har kontakt til revisor og bank. Du udarbejder analyser og statistikker samt fastlægger processer og procedurer med henblik på at optimere og udvikle forretningsgangene. I den forbindelse bidrager du blandt andet ved den forestående implementering af nyt ERP-system. Herudover bliver du ansvarlig for ledelse og udvikling af økonomiafdelingens to medarbejdere samt for HR-administration inklusive udarbejdelse af ansættelseskontrakter i henhold til gældende overenskomster.  

For at få succes i jobbet har du en relevant regnskabsteknisk uddannelse som Cand. Merc. Økonomistyring, Cand. Merc. Aud, HD i regnskab eller tilsvarende. Det kan være en fordel, hvis du har erfaring som revisor efterfulgt af et par år som økonomichef. Det er dog afgørende, at du har erfaring med tilsvarende ansvarsområder i en produktionsvirksomhed. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra en ejerledet virksomhed. Du har en god IT-forståelse samt erfaring med ERP – gerne MS Dynamic AX. Det er en væsentlig fordel, hvis du ligeledes har erfaring med implementering af ERP-systemer. Du behersker desuden dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du kvalitetsbevidst, vedholdende og robust, og du har en god forretningsforståelse. Du arbejder struktureret, systematisk og detaljeorienteret, og du besidder et stort drive, der i samspil med dit store overblik gør dig i stand til at følge tingene til dørs. Du er proaktiv, selvkørende og løsningsorienteret, og du tager ejerskab for dine ansvarsområder. Du er en holdspiller, der kan samarbejde på tværs af organisationen og som ligeledes formår at kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer.    

Er du den nye økonomichef til HORN Bordplader i Aulum, Herning, så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91. For yderligere information om Horn Bordplader A/S se www.hornbordplader.dk.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 28. april 2020

Arbejdssted

Aulum, Herning