R&D Co­or­di­na­tor – Pet Food

 

For BHJ A/S i Graasten søger Foodjob Nordic en dygtig koordinator med stort overblik til en spændende stilling som R&D Coordinator. Stillingen er nyoprettet, og skal styrke organisation og ledelseskraft omkring udvikling af våde og tørre applikationer til brug i hunde- og kattefoder, proteinprodukter og rådgivning inden for kemiske og mikrobiologiske problemstillinger. Den rette kandidat har flere års erfaring fra lignende stillinger i branchen, gerne med en bred, hands on berøringsflade inden for produktion, laboratorie og teknisk udstyr, og kan sikre velfungerende, løsningsorienterede optimeringsprojekter i samarbejde med produktionen og andre interessenter. Den rette kandidat er levnedsmiddelkandidat, ingeniør, agronom eller lignende med godt overblik og veludviklet evne til at omsætte teori til praksis. 
 
R&D Coordinator får reference til Business Unit Director, og er i stand til at analysere problemer og fremkomme med løsninger på, hvordan problemer håndteres og løses. Opgaveløsningen sker i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, men du er afdelingens daglige leder, og du vil derfor være personen, der skal sørge for fremdrift og prioritering under hensyn til kvalitet og leveringssikkerhed.  
 
Det er afgørende, at den rette kandidat er en systematisk og kreativ problemløser, som kan trives med frihed under ansvar i en koordinatorrolle, hvor der arbejdes i et højt tempo med forskellige typer af projekter, som involverer flere typer af medarbejdere, leverandører og kunder, og trives med såvel kommercielle supportopgaver som kvalitets-, produktions- og ressourcestyringsopgaver. Erfaring med GC-analyser og en veludviklet værktøjskasse inden for statistik er et stort plus. 

Primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig ledelse af afdelingen med personaleansvar, herunder prioritering af ressourcer og kommercielle indsatser, så en veludviklet sans for økonomi er væsentlig for at lykkes i stillingen
 • Planlægge udviklingstiltag, smagstests, analysere data, vurdere muligheden og rentabiliteten for produktion, opskalere laboratorieforsøg til produktion, analysere produktionen, fremkomme med ideer til produktionsforbedringer og udvikling af recepter
 • Valg af produktionsudstyr og teknisk opsætning af produktionsudstyr
 • Besvarelse af forespørgsler vedr. kvalitet og biokemiske problemstillinger, f.eks. hjælp til forståelse af kemiske begreber, kvalitetsvurderinger (kemisk indhold, bakteriologi etc.), produktion set-ups hos konkurrerende virksomheder etc. 

Personlige kompetencer: 

 • Praktisk erfaring med udvikling, lovgivning og generel kvalitetssikring inden for fødevarer/foder
 • Uddannelsesmæssig baggrund kan være levnedsmiddelkandidat, ingeniør, agronom eller lignende
 • Systematisk og vedholdende, men trives samtidig i en travl hverdag
 • Sikker bruger af MS-Office-pakken og anvender Excel på højt niveau
 • Gode formidlingsevner, både på dansk og engelsk, og gerne tysk
 • Selvgående med stor faglig nysgerrighed, men samtidig en holdspiller med respekt for andre
 • Arbejdsom og udviklingsorienteret
 • Fleksibel og har mulighed for rejseaktivitet 

Stillingen vil være placeret på virksomhedens hovedkontor i Graasten, og der tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer. Hvis du har spørgsmål til stillingen - kontakt Direktør Mads Clemmensen fra Foodjob Nordic, som medvirker i udvælgelsen af kandidater, på telefon +45 2912 6119. 
 
Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion. 


Om Foodjob Nordic

Foodjob Nordic er en rekrutteringsvirksomhed specialiseret i fødevaresektoren med kontorer i Agro Food Park i Aarhus og i centrum af Roskilde. Vores konsulentteam har stor brancheerfaring i at arbejde med de bedste kandidater og matche dem med førende fødevareproducenter, ingrediensvirksomheder og salgsvirksomheder i Danmark og i resten af Skandinavien.

Læs om Foodjob Nordic her

Gem job

Foodjob Nordic
Publiceret: 30. april 2020

Arbejdssted

Graasten