Head of Supply Chain

 

Har du erfaring med, at optimere en samlet forsyningskæde i en ordreproducerende virksomhed? Brænder du for optimal planlægning og flowstyring? Og er du analytisk, datadrevet og handlekraftig, så er du præcis den vi søger.

Effektive kerneprocesser i forsyningskæden, leveringsevne og kundeloyalitet

Som Head of Supply Chain, indgår du i den øverste ledergruppe og referer til CEO. Du får ansvar for såvel medarbejdere og ledere indenfor dit ansvarsområde. Du bliver en del af en international koncern, hvor best practice og effektive kerneprocesser er i fokus. Dine opgaver knytter sig til at gentænke, udvikle og fremtidssikre den samlede forsyningskæde, så forretningsambitionerne, i form af vækst og skalerbarhed, indfries. Herunder:

  • Optimal udnyttelse af SAP ERP og masterdata
  • Data- og proces-mining, således rette analyser kan omsættes til konkrete handlingsplaner
  • Optimere planlægning på såvel råvarer som kundeordrer, kapacitetsudjævning, samt optimal udnyttelse af maskiner og oppetid
  • S&OP, omsætte salgs-forecast til operationel planlægning og flowstyring
  • Flowstyring og optimeret vareflow gennem den samlede forsyningskæde
  • Optimere logistik og lagerstyring, herunder transport- og fragtomkostninger
  • Generel cost reduktion gennem lean- og optimeringsværktøjer

Analytisk og eksekverende til fingerspidserne gennem motiverende og synlig ledelse

Du kommer fra en lignende stilling inden for produktion eller procesindustri med indgående erfaring med optimering af supply chain-processer i en ordreproducerende virksomhed, med en kompleks forsyningskæde. Din faglighed er især stærk inden for planlægning og flowstyring, så forsyningskæden understøtter optimal leveringsevne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som person er du analytisk og faktaorienteret, men samtidig også handlekraftig, ligesom du naturligt arbejder godt og tæt sammen med de øvrige funktioner - især salg og produktion.

Du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, primært Excel og PowerPoint. Du behersker ERP og har erfaring med SAP og planlægningsværktøjer, ligesom du begår dig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Strategisk nøgleposition for skalerbarhed og vækst

Formålet med positionen er strategisk understøttelse af vækstambitionerne gennem best practices, der hviler på rette fundament af strukturer, systemer og processer, der bidrager til skalerbarhed og synergier, igennem den samlede forsyningskæde. Evner du at binde disse sløjfer optimalt, vil dine resultater blive synlige, og du vil få masser af muligheder for faglig og personlig udvikling i en international koncern.

Ansøgning og cv

Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jesper Dambo på tlf. 5215 9732. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Om virksomheden

Vores kunde er en del af en international koncern og er en innovativ og vækstorienteret produktionsvirksomhed, der servicerer såvel det skandinaviske og europæiske marked. Optimal forsyningskæde i form af rette processer, systemer og strukturel understøttelse er afgørende strategiske drivere. Virksomheden er beliggende centralt i Østjylland.

Gem job

People Executive
Publiceret: 31. maj 2020

Arbejdssted

Østjylland