Ud­bud­s­kon­su­len­ter til Danmarks førende ud­bud­s­virk­som­hed


Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI) har fortsat travlt og søger derfor to nye udbudskonsulenter, der i det daglige skal fungere som projektledere på selvstændige udbudsprojekter i vores udbudsafdeling.

Motiveres du af projektlederrollen og vekselvirkning mellem strategiske og operationelle opgaver, og trives du med en bred kontaktflade både internt og eksternt, har SKI stillingen, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Vi søger to udbudskonsulenter til ”Team forpligtende aftaler”, som hører til i SKI’s udbudsafdeling.

Team forpligtende aftaler har det operationelle ansvar for udbuddet af de forpligtende aftaler, som siden 2012 har udviklet sig til at være en væsentlig del af det offentlige indkøbslandskab.

Sammen med dine kollegaer i SKI og dedikerede repræsentanter fra SKI’s kunder vil din primære opgave som udbudskonsulent være at gennemføre EU-udbud.

Du skal gennem et professionelt analysearbejde og dialog med såvel brugerne af kontrakterne som leverandører og brancheorganisationer sikre, at SKI’s aftaler altid:

 • Rammer brugernes behov
 • Tilbyder konkurrencedygtige priser
 • Er brugervenlige og lette at anvende

Du vil være projektleder i hele udbudsprocessen med solid opbakning fra dine kollegaer, herunder SKI’s juridiske afdeling, der sikrer det juridiske fundament og kvalitetssikring. En af dine vigtigste opgaver bliver at facilitere processen med at designe udbuddet og kravspecifikationerne i tæt samarbejde med en dedikeret projektgruppe.

Dine primære arbejdsopgaver er:

Forberedelse af udbud, herunder:

 • Udarbejdelse af markedsanalyser
 • Facilitering af kunde- og leverandørmøder
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale i samarbejde med SKI’s juridiske afdeling
 • Gennemførelse af udbud, herunder:
  • Kommunikation i forbindelse med udbuddet
  • Evaluering af tilbud

Vi kan tilbyde to stillinger med stor selvstændighed og frihed i udførelsen. Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor omgangstonen er uformel og humøret højt, men hvor alle trækker hårdt i samme retning, når det gælder.

Du vil få mulighed for at lede gennemførslen af de udbud, som skal danne grundlag for indkøb på tværs af den offentlige sektor i Danmark, herunder muligheden for at udbyde alt fra konferenceydelser over tablets til biler. Samtidig vil du indgå i et team med et højt fagligt niveau, hvor erfaringsudveksling og kompetenceudvikling er nøgleord.

Dine faglige og personlige kompetencer omfatter, at du

 • Kan arbejde selvstændigt
 • Kan lede et projekt og sikre fortsat fremgang
 • Har kendskab til udbud
 • Kan gennemføre en konstruktiv dialog med eksterne interessenter
 • Kan arbejde under et til tider stort tidspres

Om os

SKI’s opgave er at bistå det offentlige Danmark med at købe effektivt og professionelt ind. Det gør vi ved at lave indkøbsaftaler, der samler indkøbsområder, som går på tværs af hele den offentlige sektor. På den måde kan vi opnå større besparelser og bedre aftalevilkår. Derved undgår den enkelte offentlige organisation – fx kommune, ministerie eller region – at investere ressourcer i den lange og ofte komplicerede proces, det er at udforme og gennemføre et udbud, som resulterer i en indkøbsaftale.

I vores lokaler på Islands Brygge har vi med vores ca. 100 medarbejdere samlet unikke kompetencer inden for offentligt indkøb. Det er herfra, vi udbyder og kontraktstyrer aftalerne, men en del af vores tid går også med at rådgive det offentlige om indkøb. SKI er en moderne arbejdsplads med højt til loftet og en god portion humor. Kan du se dig selv i det, er SKI måske stedet for dig. Læs mere om os på www.ski.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om stillinger på fuldtid.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inklusiv pension, sundhedsforsikring og andre personalegoder. Lønpakken sammensættes efter kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte udbudschef Thomas Ginnerup-Nielsen (Team forpligtende aftaler) på tlf. 61 67 54 23.

Ansøgningsfrist er søndag den d. 24. maj 2020.

Ansøgninger modtages kun via jobopslaget.

Gem job

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Publiceret: 4. maj 2020

Arbejdssted

København