Vi søger en dygtig salgs­di­rek­tør (CSO) til ambitiøs software-virk­som­hed i vækst

Har du lysten og evnen til at opsøge nye kunder og øge salget?

Tænder du på at bygge en forretning sammen med et stærkt team?

Synes du det er spændende at arbejde både hands-on og strategisk med salg og ledelse?

Prezentor ApS (https://www.prezentor.com) har udviklet en ny og unik Saas-baseret salgspræsentationsløsning. Vi hjælper virksomheder med at optimere deres salgspræsentationer, styrke kommunikationen med kunderne og øge salget – på en ny og effektiv måde.

Vi ser dagligt hvordan vores kunder bruger Prezentor-appen til at designe og levere salgspræsentationer i verdensklasse.

Derfor har vi en vision om at komme ud til hele verden med vores produkt. Da de fleste virksomheder har brug for vores hjælp, er markedet nærmest ubegrænset og potentialet dermed stort.

Vores kultur er værdidrevet, og vi er stolte over at møde kunderne med indsigt, inspiration og indlevelse.

Prezentor ApS blev etableret i 2013, beskæftiger 17 medarbejdere, har en professionel bestyrelse og følger med succes en ambitiøs vækststrategi.

3 gode grunde til at vælge dette job

 

  1. Du får det fulde ansvar for salget, og kan glæde dig til at skabe jobbet, som er nyoprettet
  2. Du får alle muligheder for at vise dit værd og være med til at bringe Prezentor ud i verden og ind i mange spændende virksomheder
  3. Du bliver en del af et team med pionerånd og søde kolleger – hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og sammen skaber resultater

Du får ansvaret for at opsøge nye kunder – og overbevise dem om at vi er den rigtige ressource til at HJÆLPE dem

Din første opgave bliver i samarbejde med vores CEO at få styr på en salgsstrategi. Det er vigtigt, at afsættet bliver effektivt og retningen tydelig fra starten.

Din overordnede opgave bliver sammen med teamet at tage Prezentor til næste niveau.

De salgsansvarlige ude i virksomhederne hos vores potentielle kunder – er åbne for at høre om hvordan vi kan hjælpe dem med at effektivisere deres salgspræsentationer og øge deres salg. Når de ser værdien og forstår de unikke fordele, som vores løsning skaber, så opstår interessen.

I starten vil du fokusere på at opsøge nye kunder og lukke ordrer. Efter noget tid vil du skrue op for rollen som spillende træner, der begejstrer, motiverer og smitter teamet med din gode energi og din store erfaring med nysalg. På sigt vil du også være med til at øge salget til de eksisterende kunder, som vi har en ambition om at samarbejde med i mange år ud i fremtiden.

Salgsarbejdet sker først og fremmest online og telefonisk. Både den indledende kontakt til kunden og den videre bearbejdning sker online. Du kan på den måde nå hele verden og dermed arbejde effektivt fra kontoret i København. Det er kun ved større kunder og i tilfælde hvor kunden ønsker at mødes fysisk, at du besøger kunden.

Du refererer til vores CEO, som også har erfaring med salg.

Jeg glæder mig så meget til at få en stærk salgsprofil med ombord på vores spændende mission! Hele teamet begejstres hver gang vi hjælper en kunde og oplever hvor stor en forskel vores løsning gør! Prezentor har et sjældent set potentiale, og vi står foran nogle meget travle år, hvor vi får brug for dig
Sara Leander-Pehrson, CEO

Du elsker at arbejde med salg og motivation – og du har flere års erfaring i rygsækken

Du besidder et intellekt, der gør dig i stand til at lære digitale produkter og ny teknologi hurtigt at kende, at forstå udfordringerne både hos kunderne og i forretningen – og at spotte mulighederne hos os internt og i markedet.

Du forstår hvad der er vigtigt for kunderne. Du har sans for detaljen, og du ved hvad der skal til for at kunden får en god oplevelse og ønsker at samarbejde med os.

Du har flere års erfaring med opsøgende salg af software, og kan dokumentere dine resultater fra tidligere ansættelser.

Du evner at køre hele salgsprocessen via online og telefon – og du har international salgserfaring, dvs. du har drevet internationale salgsprocesser.

Du ved hvordan du skaber et effektivt strategisk samarbejde med marketing, og du har erfaring med at designe og drive effektive kampagner.

Vi forventer du kan begge sider af plusset, som nedenfor angivet:

Closing-skills + People-skills

Teamplayer + Enmandshær

Højt drive + Høj empati

Hands-on opsøgende salg + Strategisk salg

Online salgsmøder + Fysiske salgsmøder

Du har et vindende væsen, er glad af natur og du elsker at få ting til at vokse og skabe konkrete resultater. Det er vigtigt, at du hviler i dig selv og udstråler ro.

Du har en naturlig evne til at kommunikere og forhandle med kunder på alle niveauer – om det er en salgschef eller en indkøbsassistent, en administrerende direktør eller en sælger.

Det er vigtigt, at du taler og skriver flydende og fejlfrit dansk (eller et andet skandinavisk sprog) og engelsk, og vi ser gerne, at du har en færdiggjort uddannelse bag dig. Skandinavien er vores vigtigste marked.

Vi ser det som naturligt, at du har et stort netværk, som du vil aktivere og sælge til fra dag 1.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med partnersalg.

Du skal være glad for dit job og din dagligdag – og vi vil hjælpe dig godt i gang

Du får i dette job plads til at åbne helt op for dine talenter og din energi – og du får rig mulighed for at udvikle dig i din dagligdag, hvor du vil møde en masse spændende mennesker og udfordringer.

Du vil blive kørt gennem et grundigt introprogram, så vi sikrer en god start og at du hurtigt kommer ind i tingene.

Du får en god fast løn. Derudover får du en attraktiv provisions- og bonusordning, som vil belønne dig i forhold til de resultater du skaber. På sigt vil der være mulighed for at du bliver tilbudt et lukrativt warrant-program.

Vi tilbyder efteruddannelse, flekstid, hjemmearbejdsplads og sociale arrangementer.

Du får arbejdssted i vores nyere kontorfaciliteter på Frederikskaj 4 i Sydhavnen lige ved vandet.

Skynd dig at kontakte os – vi har brug for dig hurtigst muligt

Venligst send din ansøgning og CV som Word- eller Pdf-dokument til vækstrådgiver og rekrutteringskonsulent Ulrich Søgård, som står for det praktiske omkring ansættelsen.

Ansøgningsfrist: den 30. maj 2020. Vi gennemgår ansøgningerne ved modtagelsen og afholder løbende samtaler. Derfor opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

E-mail: ulrich@ulrichsoegaard.dk.

Tlf.: +45 20 16 04 67.

Venligst mærk ansøgningen ”Salgsdirektør Prezentor”.

Ulrich glæder sig til at høre fra dig – også hvis du har spørgsmål til jobbet!

Gem job

Prezentor ApS
Publiceret: 5. maj 2020

Arbejdssted