CEO

Ansvar for fuld værdikæde lokalt og støttet af koncern, der er global

Går du naturligt forrest og er synlig og involverende, både når strategien skal udarbejdes, og når den skal eksekveres? Har du erfaring fra international produktionsvirksomhed som CEO - eller som naturlig nummer to, der ønsker at tage næste skridt i din karriere? Og bor du endelig i geografisk nærhed af fabrikken, så er du den vi leder efter!

Procesindustri med ambitioner om mere

Den nuværende CEO ønsker at gå på pension. Derfor søger vi en ny CEO, som naturligt fører virksomheden til det næste niveau. udvikling. Du får ansvaret for en fuld værdikæde på fabrikken i Pindstrup og vil derudover indgå i et tæt samarbejde med de øvrige selskaber i gruppen omkring løbende forbedringer, best practice og erfaringsudveksling. Gennem involvering og mobilisering af din organisation, knytter dine kerneopgaver sig til følgende:

  • Styrket markedspositionen i Skandinavien igennem vækst og kundefokus
  • Udvikling af eksisterende og nye markeder og kunder blandt andet gennem trading-produkter og udvikling af nye kundeløsninger
  • Sikre lønsomheden ved at optimere processer og arbejdsgange samt realisere synergier
  • Udvikle samarbejdet med strategiske kunder, samarbejdspartnere og leverandører

Industriel ledelsesprofil med kommerciel tæft og eksekveringskraft

Du kommer fra en international produktionsvirksomhed, som eksempelvis landechef, CEO, COO eller tilsvarende suppleret af relevant teoretisk uddannelse. Erfaring fra procesindustri er en klar fordel. Som person evner du at omsætte datadrevne strategiske analyser til rette taktiske og operationelle tiltag. Suppleret af en involverende og synlig ledelsesstil samt et løsningsorienteret samarbejde internt og eksternt, er du i stand til at skabe de rette betingelser for forbedringer og vækst. Du er god til at kommunikere og har en naturlig gennemslagskraft, som skaber klarhed om retning, følgeskab og engagement. Derudover mestrer du dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Send dit CV

Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. 3051 7789. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 5. maj 2020

Arbejdssted

Pindstrup