Project Manager

 

Er du drevet af at håndtere store projekttransporter via vej-, sø og luft til store dele af verden? Har du evnerne til at planlægge og følge udfordrende transporter til dørs? Og har du lysten til at sætte dit præg på den fortsatte vækst og udvikling i virksomheden? Så er du den project manager, vi søger til NTG Projects. Hovedkontoret ligger i Kolding, men arbejdspladsen er fleksibel blandt kontoerne i Kolding, Risskov, Hvidovre og Køge.

Selvstændigt ansvar for eksekvering af komplekse transportprojekter i store dele af verden

Du bliver en del af et mindre team, hvor du selvstændigt får ansvar for at håndtere både små- og store transportopgaver. Kunderne er både placeret i Danmark men også internationalt, hvorfor der vil forekomme rejsedage, idet man vil være til stede i begge ender for at sikre, at transporterne kører som forventet. Derfor vil du have en bred kontaktflade til både kunder, leverandører og interne medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Håndtering af diverse projekttransportjob og -bookinger - store som små
  • At planlægge og have overblik over udfordringerne ved vanskelige og udfordrende transporter
  • Afregning, tilbudsudarbejdelse og styring af omkostninger på transportopgaverne
  • Ansvar for kunde- og leverandørudvikling/ -pleje
  • Generelt salg og udvikling af forretningen

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor du vil sidde med spændende og afvekslende opgaver. Der vil i rollen være en høj grad af selvstændighed samt frihed under ansvar og med rette indstilling, er der gode udviklingsmuligheder både personligt som fagligt. Derudover bliver du en del af en uformel arbejdsplads, som er præget af gennemsigtighed, høj faglighed og fleksibilitet, og hvor man som kollegaer spiller hinanden gode.

Selvkørende profil, som er stærk inden for projektspedition

Du har gerne en baggrund inden for spedition, og solid erfaring med projektspedition, eventuelt inden for skibstransport, vejtransport, befragtning eller containerfragt. Du er vant til selv at drive dine egne projekter og har dermed også erfaring med afregning, fakturakontrol m.m. Du har sans for godt købmandskab, men har også en professionel og serviceorienteret tilgang til kunderne. Som person kan du arbejde selvstændigt med dine opgaver, og du formår at holde hovedet koldt og bevare det gode humør i en dynamisk hverdag, hvor ikke to projekter er ens. Du er desuden fleksibel og besidder et stort drive for at få løst opgaven. Endelig er du flydende i skriftlig og mundtlig dansk og engelsk.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Jesper Dambo, fra People Executive på tlf. +45 5215 9732. Send dit CV via linket her på siden. Vi behandler kandidater løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 5. juni 2020

Arbejdssted

Kolding, Risskov, Hvidovre og Køge