Hands-on regn­skabs­chef

 

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag over 300 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Aalborg, en i Ringsted og en i Skovlunde. Uggerly Installation har desuden et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-opgaverne i en del af Danmark.

Hos Uggerly Installation udgør godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer grundstenene i virksomheden. Der arbejdes således målrettet med at skabe gode og langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem mange års erfaring i branchen og virksomhedens faglige ekspertise sikres effektive og gode løsninger samt tryghed for kunderne. Virksomheden har som vision at være den effektive forbindelse indenfor el og VVS i Danmark, og der stræbes derfor efter altid at udføre kvalitetshåndværk og yde god service. Fokus er på at fejlforebygge frem for at fejlrette.

Den nuværende regnskabschef har efter 7 års ansættelse valgt at søge nye udfordringer og til at bidrage til virksomhedens fremadrettede udvikling søges nu en hands-on regnskabschef.

IT – Ledelse – Optimering

Vil du bidrage til udviklingen af regnskabsafdelingen hos en succesrig og velkonsolideret virksomhed, der stadig vækster? Som regnskabschef hos Uggerly Installation kommer du til at stå i spidsen for et fagligt kompetent og arbejdsom team, hvor man supplerer hinanden godt. Du bliver inddraget i flere spændende projekter, blandt andet implementering af nyt IT-system, og du får således muligheden for at bidrage og gøre en forskel.

Du får en spændende hverdag, hvor du med reference til administrationschefen bliver ansvarlig for faglig ledelse og udvikling af syv medarbejdere i regnskabsafdelingen i Aalborg, ligesom du får det faglig ledelsesansvar for tre medarbejdere på Sjælland. Du bliver desuden ansvarlig for udarbejdelse af måneds-, års- og afdelingsregnskaber, opfølgning på igangværende arbejde samt for afstemning af bank og moms. Herudover udarbejder du analyser og statistikker med henblik på løbende at optimere arbejdsgangene. Du har desuden det overordnede ansvar for bogholderiet inklusive daglig bogføring og faktureringer. Du bliver desuden ansvarlig for ansættelse og oplæring af medarbejdere og som nævnt for idriftsættelse af nyt IT-system.

For at få succes i jobbet har du en baggrund indenfor revision eller en anden form for relevant økonomisk uddannelse. Du har erfaring med lignende opgaver, og det er en væsentlig fordel, hvis du har erfaring med registrering af igangværende arbejde. Du har en god system- og IT-forståelse, og du har erfaring med ERP-systemer – gerne Navision. Hvis du ligeledes har erfaring med implementering af ERP-systemer, er det en væsentlig fordel.

Som person er du handlekraftig, proaktiv og initiativrig samt kendetegnet af et stort drive og gåpåmod. Du har et analytisk mindset, og du arbejder struktureret og systematisk. I kraft af din gode talforståelse og dine gode kommunikationsevner er du regnskabsteknisk dygtig og en stærk faglig leder. Du er arbejdsom, selvkørende og besidder et godt overblik, og du evner at følge tingene til dørs, ligesom du tager ejerskab for dine ansvarsområde.

Er du den nye regnskabschef til Uggerly Installation i Aalborg, så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, John Chalmers Tveit på tlf.: 20774333. For yderligere information om Uggerly Installation se her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 6. juni 2020

Arbejdssted

Aalborg