Head of Di­stri­bu­tor Sales


VikingGenetics er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlsforeninger med cirka 22.000 kvægbrugere som medlemmer. Virksomheden investerer årligt et stort beløb i forskning og udvikling og har blandt andet udviklet en teknologi, der gør det muligt for landmændene at optimere deres landbrug og samtidig sikre en høj grad af dyrevelfærd. VikingGenetics deltager ligeledes i et forskningsprojekt omkring fremtidens slagtekalve, der er mere klimavenlige i kraft af mindre metanudledning og som har højere fodereffektivitet og bedre spisekvalitet.     

Virksomheden, der har cirka 155 ansatte, som er placeret i 6 forskellige lande, ejes af VikingDanmark i Danmark (50 %), FABA i Finland (25 %) og Växa i Sverige (25 %). Herudover har VikingGenetics datterselskaber i Australien, England og Tyskland og eksporterer til mere end 50 lande.

Til at effektuere virksomhedens vækststrategi søges nu en Head of Distributor Sales. 

Salgsledelse – Worldwide – Forretningsudvikling

Vil du gøre en forskel for en international virksomhed, der er førende i sin branche? Som Head of Distributor Sales bliver du en del af en multinational salgsledergruppe i en spændende virksomhed kendetegnet af en værdibaseret kultur, en høj grad af ordentlighed og diversitet. Der er højt til loftet og beslutningsprocesserne er korte, hvilket betyder, at du får mulighed for at udvikle tingene, sætte gang i egne projekter og få indflydelse. Du vil ligeledes få mulighed for at opleve andre kulturer og få autentiske kulturelle oplevelser.

Du får en spændende nøglerolle, hvor du med reference til Chief Sales & Marketing Officer bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af et salgsteam bestående af 5 eksportsælgere. I samarbejde med dit team fastsætter du de individuelle salgsmål og KPI’er og følger op på sælgernes pipeline. Du bliver ligeledes ansvarlig for at udvikle og drive distributørsalget globalt, og du opbygger og vedligeholder således de gode relationer med distributørerne ved at identificere og sætte dig ind i deres behov for herved at kunne tilbyde den rette kvalitetsløsning. Du identificerer, kvalificerer og følger ligeledes op på potentielle markedsmuligheder, ligesom du løbende samarbejder med distributørerne omkring optimering af distributionskanalerne.  

For at få succes i jobbet har du flere års erfaring med komplekst løsningssalg samt erfaring med salg til distributører. Du har ligeledes erfaring med salgsledelse i en multikulturel virksomhed, og det er en væsentlig fordel, at du har viden omkring kvæg, eventuelt fra en beslægtet branche, eksempelvis foderbranchen. Det er ligeledes en fordel, hvis du har en videregående uddannelse indenfor salg eller marketing. Du har erfaring med CRM-systemer, og du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale.

En forudsætning for at få succes i stillingen er ligeledes, at du er en stærk leder med et kommercielt mindset. Du er motiverende og inspirerende, og du går forrest med det gode eksempel. Du er kendetegnet af integritet, professionalisme og en god forretningsforståelse, og du arbejder kvalitetsbevidst, målrettet og vedholdende. Du er selvkørende, velorganiseret og resultatorienteret, og du besidder et stort drive, gåpåmod og gennemslagskraft. Du er beslutningsdygtig – også i pressede situationer, og du tager ejerskab for dine ansvarsområder. Dine kommunikations- og præsentationsevner er gode, og du kan begå dig på alle niveauer – både i uformelle og formelle miljøer. Du arbejder løsningsorienteret og proaktivt, og du motiveres af at opbygge langvarige kunderelationer.   

Du er formentlig bosat i hensigtsmæssig køreafstand til et af virksomhedens kontorer i Hollola (Finland), Skara (Sverige) eller Randers (Danmark), men da der er tale om en international stilling, er der ligeledes mulighed for at arbejde fra hjemmekontor.

Er du den nye Head of Distributor Sales hos VikingGenetics, så skynd dig at uploade en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om VikingGenetics her og her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 10. juni 2020

Arbejdssted

Randers