Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Regn­skabs­chef til vækstvirk­som­hed

 

Vil du være en nøgleperson i en virksomhed, der gør en forskel i verden? Og trives du godt i et miljø, hvor delegeringsgraden og fleksibiliteten er høj, og du har stor indflydelse på din arbejdsdag?

Hos Ibsen Photonics har vi samlet en gruppe kompetente medarbejdere med høj anciennitet og stort engagement, under rummelige og fleksible arbejdsforhold. Det er én af grundene til, at vi blev kåret som gazellevirksomhed i 2019 – for andet år i træk.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre

Vores kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres direkte til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometermoduler til brug i eksempelvis vindmøller og medicinsk udstyr.

Bliv ansvarlig for vores økonomifunktion i tæt samarbejde med virksomhedens administrerende direktør

Som regnskabschef får du ansvar for vores bogføring, rapportering og kontoradministration, med direkte reference til administrerende direktør, Henrik Skov Andersen. Vi er en lille organisation med en enkelt bogholder, så du skal være parat til at deltage hands-on i bogholderiet, samtidig med at du får ansvar for den daglige drift af vores kontor i Farum og den månedlige rapportering af selskabets resultater.

”Vi har siden 2014 oplevet en vækst på 30% om året. Vores ambition er at løfte vores økonomifunktion svarende til det væsentligt større virksomhedssegment vi nu tilhører, baseret på en stærk økonomisk forståelse og formidling til virksomhedens interessenter” – Henrik Skov Andersen.

Kundens behov er i centrum

Vi er en kundedrevet virksomhed, og din vigtigste opgave bliver at understøtte, udvikle og forbedre vores økonomiprocesser, så de understøtter forretningen bedst muligt.

Det er en nyoprettet stilling med mulighed for, at du kan være med til at præge og udvikle den.

Væsentligste ansvarsområder:

 • Månedlig rapportering til ledelse og bestyrelse
 • Bogføring, afstemninger, dækningsgradsanalyser ifm. månedsafslutning
 • Effektiv debitor- og kreditorstyring
 • Lageroptælling og analyse
 • HR-opgaver og lønbogholderi
 • Produktionsøkonomi
 • Budgetudarbejdelse og opfølgning, herunder likviditet
 • Optimering og udvikling af forretningsgange, herunder digitalisering
 • Kontrakthåndtering, analyse og administration
 • Kontoradministration

Du indgår i virksomhedens ledergruppe, og det forventes, at du med skarpt overblik og en stærk analytisk sans kan bidrage med kvalificeret sparring til udvikling af forretningen.

”Vi er alle sammen dybt engagerede i at skabe en god forretning, som giver mening for kunden. Derfor er vi også hudløst ærlige, hvis noget går galt. Det lærer vi af og forklarer kunden. For vi tænker langsigtet i alle vores relationer.” – Lars Bo Madsen, VP Manufacturing & Supply Chain.

Regnskabschef med kompetencer og engagement

Vi er på udkig efter en kollega, som er struktureret og detaljeorienteret og er indstillet på at være hands-on med opgaverne i en mindre økonomifunktion, men samtidig tænker strategisk med ambition om at udvikle en professionel og effektiv økonomifunktion, som kan understøtte vores voksende forretning.

 • Vi forventer, at du har en relevant videregående regnskabsmæssig uddannelse.
 • Du har baggrund som revisor eller Financial controller, gerne med erfaring fra en mellemstor vidensvirksomhed.
 • Du har et solidt kendskab til Excel og moderne økonomisystemer.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk.
 • Du har faglig stolthed og vægter kvalitet højt.
 • Du har et stort drive, er engageret og selvmotiverende.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed.

”Alle vores medarbejdere er vigtige for vores fælles succes – direktøren er i den henseende ikke vigtigere end rengøringsassistenten – den holdning skal vi alle være fælles om” – Henrik Skov Andersen.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 7245 9147.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Hos Ibsen Photonics sætter vi kunden i centrum. Vi har ambitiøse vækstplaner og blev kåret som gazellevirksomhed i både 2018 og 2019. Vi arbejder aktivt med en række af FN’s 17 verdensmål og går målrettet efter at gøre vores forretning så bæredygtig som muligt.

Du kommer ind i en virksomhed, som sidste år omsatte for over 100 mio. kr., og som i dag beskæftiger ca. 55 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum.

Ibsen Photonics er majoritetsejet af Foss Koncernen, der producerer komplette analyseløsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss omsætter for over 2 mia. kr. årligt og beskæftiger mere end 1.500 medarbejdere.

Kontaktperson

Jobindex

Rekrutteringskonsulent

Mette Markussen
TLF: +45 7245 9147
Mail: mli@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 12. maj 2020

Arbejdssted

Farum