VVS-In­stal­la­tør til service på typehuse

 

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag over 300 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Aalborg, en i Ringsted og en i Skovlunde. Uggerly Installation har desuden et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-opgaverne i en del af Danmark.

Hos Uggerly Installation udgør godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer grundstenene i virksomheden. Der arbejdes således målrettet med at skabe gode og langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem mange års erfaring i branchen og virksomhedens faglige ekspertise sikres effektive og gode løsninger samt tryghed for kunderne. Virksomheden har som vision at være den effektive forbindelse indenfor el og VVS i Danmark, og der stræbes derfor efter altid at udføre kvalitetshåndværk og yde god service. Fokus er på at fejlforebygge frem for at fejlrette.

Til typehusafdelingen i Ringsted søges nu en dygtig VVS-installatør.

VVS-Installatør til service på typehuse

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed som fortsat er i vækst og har en god sund økonomi. Du får hurtigt selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene.

Som en del af et velfungerende team og med reference til afdelingslederen for VVS bliver du ansvarlig for at udføre service på typehuse. Dine opgaver bliver at lave teknisk og økonomisk behandling af VVS-opgaver og herunder at føre tilsyn ved trykprøvning, mangeleftersyn, materialebestilling og tilbudsgivning. Du bliver tilknyttet typehusafdelingen i Ringsted, men har servicesager på store dele af Sjælland

Det er væsentligt, at du kan tale med kunderne og sikre dem en god oplevelse af Uggerly Installation. Der er en høj grad af tillid og fortrolighed i processen med kunden, og du er en væsentlig brik i at skabe afklaring. Du skal også være indstillet på selv at skulle ”skrue”, når der er travlhed eller i særlige situationer, hvor kundens behov vejer tungest. Uggerly Installation A/S har et godt, velfungerende og mangeårigt samarbejde med HusCompagniet, som du naturligt forventes at indgå i.

For at få succes i jobbet har du formentlig en baggrund som VVS-installatør eller VVS-tekniker og gerne minimum 5 års erfaring. Du har erfaring med at regne og gennemføre mindre entrepriser og opgaver – med et godt resultat til følge. Du er vant til opfølgning og til at levere kvalitet til tiden. Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, at du naturligt falder ind i samarbejdet i afdelingen, samt at du trives i en hektisk foranderlig hverdag med fart på. Du er forudseende, hjælpsom og tager selv initiativ. Du er desuden fortrolig med Office-pakken og Calwin.

Du bliver tilknyttet kontoret i Ringsted, men har opgaver i store dele af Sjælland. Vi forventer derfor, at du bor hensigtsmæssigt i forhold til Ringsted. I travle perioder kan du dog blive bedt om at hjælpe på andre lokationer.

Er det dig, vi søger? Så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister og vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information og spørgsmål kontakt konsulent Jeanet Bøjlund Bauer, Sensu A/S på telefon 29 45 16 45.

Gem job

Uggerly Installation A/S
Publiceret: 14. maj 2020

Arbejdssted

Ringsted