Salgs­le­der til Aarhus


Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. netIP er med sine syv afdelinger i Thisted, Viborg, Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og København en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst.

Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov inden for:

  • Datacenter, Kommunikation, Klienter, Outsourcing, Platforme & Digital Business Consulting

netIP har en klart defineret ledelsesfilosofi, der bruges til at skabe åbenhed, tillid og tryghed. Herigennem udvikles en adræt og forandringsparat organisation, som kan tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Vi har ingen medarbejdere, men vi har ansat en masse interessante mennesker, og det er udgangspunktet!

For os er målinger ikke tal, men evnen til at være i kontakt med hinanden og være til stede for hinanden.

Virksomheden er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over det sædvanlige. Læs mere om netIP her.

Vi har travlt, og vi ønsker løbende at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer til fortsat at udvikle netIP. Til at understøtte den fortsatte vækst søges nu en

Salgsleder til Aarhus

Drømmer du om et salgsliv med fokus på kundeoplevelse frem for KPI’er?

Du har nu mulighed for at blive salgsleder hos en af IT-branchens mest innovative leverandører.

netIP etablerede Aarhus-afdelingen i 2018, og har siden da markeret sig som en seriøs partner i området. Som salgsleder vil din opgave bestå i at skabe yderligere fremskridt, både kulturelt i afdelingen såvel som ude hos kunderne. Du forstår at teamets succes er langt det vigtigste, men samtidig er det helt naturligt for dig at gå forrest.

Du vil blive leder for salgsteamet i Aarhus, som i dag består af 2 dygtige Key Account Managers. Sammen med disse, og i tæt samarbejde med den lokale tekniske leder, er du medvirkende til at sikre kunderne en nærværende, kompetent, ærlig og ægte dialog, som sikrer den optimale løsning. Herudover bliver du, sammen med den tekniske leder, ansvarlig for, at netIP’s DNA og kultur udleves lokalt i Aarhus.

Hos netIP har vi fravalgt KPI’er, så der findes ikke personlige salgsmål. Til gengæld ved du, at du er en succes, når du i tæt samarbejde med dine kollegaer har leveret den bedste løsning for kunden.

Du bliver en del af et stærkt salgslederteam bestående af leder af Customer Support, leder af Project Management Office, salgsledere i de andre afdelinger samt netIP’s Head of Sales, som du kommer til at referere til.

Som leder i netIP arbejder du ud fra tanken om, at du skal være i stand til at udvikle dig selv, for at kunne udvikle andre. Du vil således arbejde intensivt med personlig udvikling sammen med din leder og evt. en ekstern samarbejdspartner. Et element du skal kunne værdsætte for at blive en succes.

Som person er du selvstændig og har personlig gennemslagskraft. Du er struktureret, robust og tillidsskabende, og du evner at skabe langvarige relationer og loyalitet hos dine omgivelser. Med din entusiasme og positive tilgang i dagligdagen brænder du for at agere i en virksomhed, hvor medarbejderne er rigtige mennesker, og hvor trivsel er i højsædet. Du er en udpræget team-player med mennesket i centrum.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har flere års salgserfaring. Det vil være en fordel, hvis du har et stort kendskab til forretningsudvikling, og evner at tale ind til forskellige niveauer i organisationen hos kunderne. Derudover vil branchekendskab også være en fordel.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

I netIP har vi fokus på det hele menneske. Dermed forstår vi vigtigheden af, at trivsel gælder for såvel arbejds- som privatlivet. Derfor har vi etableret netIP familyCARE, en fond som støtter dig og familien, hvis I skulle havne i en vanskelig situation.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Gem job

NetIP A/S
Publiceret: 13. juni 2020

Arbejdssted

Aarhus