Senior bogholder/con­trol­ler søges til bar­selsvi­ka­ri­at hos me­di­ci­nal­virk­som­hed be­lig­gen­de i Øre­stads­om­rå­detBeskrivelse

Til et barselsvikariat på 12 måneder søges en senior bogholder/controller, der vil få en alsidig arbejdsdag bestående af opgaver indenfor det daglige bogholderi samtidig med at du skal udarbejde analyser, månedsafslutning og rapportering til moderselskabet. Virksomhedens økonomiafdeling består af en Finance Manager, som du vil referere til samt en regnskabsassistent. Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Afstemninger
  • Moms
  • Analyser
  • Månedsafslutning
  • Rapportering til moderselskab

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret virksomhed, der udvikler medicinalprodukter. Virksomhedens moderselskab ligger i England og det danske selskab har eksisteret siden 2003. I Danmark beskæftiges lige under 15 ansatte, der arbejder i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på samarbejde og holdånd. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form frokostordning, fleksible mødetider, sundhedsforsikring og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Herudover er du fleksibel og ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver. Desuden besidder du et stort drive og vilje til at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

IT-kompetencer

Du har flair for it.

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse. Du har flere års erfaring har en lignende stilling.

Sprog

Engelsk er koncernsprog

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3512
Kontrakt type / Barselsvikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ørestad
Ansættelsesstart / Efter aftale

Gem job

ProSelection
Publiceret: 15. maj 2020

Arbejdssted

København