Direktør

 

SITECH Danmark A/S er en del af Zeppelin Group GmbH og har næsten 10.000 medarbejdere fordelt på 43 lande, og en omsætning på DKK 23 milliarder. SITECH Danmark A/S har kontor i Horsens og har i dag 17 ansatte. SITECH er Trimbles-autoriseret forhandler af intelligente, teknologiske produkter til bl.a. bygge- og anlægsbranchen. SITECHs løsninger hjælper primært entreprenører, men også virksomheder i andre brancher, med optimering af drift og anlægsopgaver – herunder også optimering af kundernes indtjening. SITECH opleves derfor som en yderst vigtig leverandør og strategisk, vigtig samarbejdspartner hos sine kunder. SITECH er markedsleder på det danske marked. SITECH søger en direktør, som skal sikre firmaets fortsatte succes.

Direktør

Entreprenørbranchen * Optimering af forretning * Udvikling af salg og service

Jobbet:

Med reference til koncernledelsen i Tyskland skal du fastholde og optimere SITECHs position som markedsleder på det danske marked. SITECH har gennem de seneste år oplevet stor succes og er i dag en agil og top-trimmet organisation med dedikerede medarbejdere. Din opgave, som direktør, er at fastholde og udbygge SITECHs position, optimere resultaterne gennem en løbende udvikling af organisationen samt gå forrest i udviklingen af salgs- og servicekoncepter.

I en verden hvor teknologiske produkter, kunstig intelligens og big data konstant bliver mere værdifuld for virksomhederne, er der også forretningsområder som bliver mere transparente. Din opgave er derfor også konstant at transformere organisationen, så den altid kan profitere på mulighederne i markedet, med både nye og eksisterende teknologiske produkter og nye værdiskabende serviceydelser.

Du skal, som direktør, stå i spidsen for at SITECH fortsat er markedets foretrukne samarbejdspartner samtidig med, at du er garant for lønsomhed og medarbejdertilfredshed. Det forventes at du er helt tæt på firmaets nøglekunder og du kan være personen, som tegner firmaet udadtil.

Kvalifikationer:

Den ideelle kandidat har en solid ledelseserfaring fra organisationer, der har beskæftiget sig med salg af teknologiske produkter til entreprenørbranchen – men det er absolut ikke et must. Det vigtigste er, at du har en kommerciel baggrund, en stor interesse i nye teknologiske løsninger og solid ledelseserfaring fra salgsorganisationer.

Din personlighed og din ledelsesstil gør, at dine medarbejdere synes det er sjovt at gå på arbejde og har lyst til at gå ”den ekstra mil” for kunden, hinanden og firmaet. Du formår at sætte tydelige pejlemærker for organisationen samtidig med, at du både kan gå forrest og har overskuddet til at hjælpe til på de bagerste rækker. Du evner at se best practise fra dine kolleger i Europa og USA og implementere det på det danske marked samtidig med, at du naturligvis selv byder ind med gode danske erfaringer til dit internationale netværk.

Du er hjemmevant med rapportering i internationale koncerner og behersker forretningsengelsk i skrift og tale.

Du tilbydes:

Du får nøglerne til kontoret og et solidt succesfuldt forretningskoncept at bygge videre på. Du bliver en vigtig del af en international koncern, som har over 100 års imponerende historie bag sig. Du får eneforhandlingen af produkter fra Timble i USA – som konstant er på forkant med ny teknologi og nye tendenser. Du får derfor et yderst spændende og attraktivt direktørjob, hvor du i princippet er din egen største begrænsning.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke med bonusordning.

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt – vi indkalder kandidater løbende.

Ved spørgsmål til stillingen venligst kontakt rekrutteringskonsulent, Carsten Lund Madsen fra Babels, på mail stilling@babels.dk alternativt ring hver mandag mellem 15-17 eller torsdag formiddag mellem 8-10 på tlf. 40 80 40 80.

Gem job

Babels Rekruttering
Publiceret: 15. maj 2020

Arbejdssted

Horsens