Head of Com­mu­ni­ca­tion and Re­gu­la­tory Affairs

 

Er du en passioneret hands-on kommunikator med en solid værktøjskasse? Brænder du for at påvirke den grønne omstilling og energiområdet? Så er du måske vores nye kollega.

European Energy er en dansk privat entreprenant virksomhed i voldsom vækst. Vi opfører vindmølleparker, solcelleanlæg samt store energilagre globalt. Derigennem bidrager vi signifikant til at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip. Vores hovedkontor ligger i Søborg med udsigt over København, hvor vi er 150 ansatte med 20 forskellige nationaliteter, og vi har siden 2004 installeret vedvarende energi for mere end 15 milliarder kroner.

Som vores nye Head of Communications and Regulatory Affairs vil du, i direkte sparring med vores CEO og den øvrige topledelse, styrke grundlaget for det fossilfri samfund i Danmark og i vores kernemarkeder. Du får fingeren på pulsen i forhold til at bringe den grønne energi på den politiske dagsorden og påvirke de regulatoriske rammer, der vedrører vedvarende energi.

Du får samtidig det overordnede ansvar for at opbygge og lede vores kommunikationsafdeling. Her vil du udarbejde og implementere vores fremtidige kommunikationsstrategi og sætte rammerne for vores storytelling med fokus på vores mission; at skabe et fossilfrit samfund. I din dagligdag vil du ligeledes få det overordnede ansvar for vores pressehåndtering.  

Dine primære arbejdsopgaver

 • Påvirke lovgivning og øvrig regulering for at sikre en effektiv udvikling mod et fossilfrit samfund i Danmark og vores øvrige kernemarkeder
 • Analysering og fortolkning af problemstillinger inden for det energiretlige område
 • Ledelse og opbygning af vores kommunikationsafdeling
 • Arbejde med strategisk kommunikation og storyline i vores interne og eksterne kommunikation
 • Pressehåndtering med henblik på at få den grønne omstilling på dagsordenen
 • Udarbejdelse af ledelsesberetninger samt medansvar for virksomhedens finansielle rapportering

Din Profil

 • Du har minimum 5 års erfaring med ovenstående arbejdsopgaver
 • Du er sproglig stærk i tale og skrift, både på dansk og engelsk
 • Du har en forståelse og interesse for det energipolitiske område
 • Du har en god kommerciel og teknisk forståelse
 • Du arbejder selvstændigt og sætter en ære i at overholde deadlines
 • Du formår at gøre teknisk stof letforståeligt for forskellige målgrupper

Som person brænder du for at gøre en forskel i en dynamisk virksomhed. Du kan håndtere at have flere bolde i luften, samtidig med at du formår at følge opgaverne til dørs. Du har gennemslagskraft og forstår at kommunikere i øjenhøjde med forskellige målgrupper, og sætter en ære i at hjælpe dine kolleger på tværs af ansvarsområder. Du kan forvente at blive en del af en international virksomhed i vækst, hvor du får masser af muligheder for at udnytte og udvikle dit talent.

Rapporterer til: Knud Erik Andersen, CEO

Sted: Søborg

Ansøgning: Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Specialist Mads Nygaard på mna@europeanenergy.dk.

Gem job

European Energy A/S
Publiceret: 15. maj 2020

Arbejdssted

Søborg