Ejendoms- og Pro­jek­t­ud­vik­ler

 

BOXIT udlejer depotrum og containere til opbevaring for private og erhverv og ejes af Escot Erhvervsejendomme, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme over det meste af Danmark. Virksomheden har omkring 55 ansatte, hvoraf de 20 sidder på hovedkontoret i Aalborg. BOXIT udlejer depotrum efter “self-storage” princippet og har 11 afdelinger i Jylland og på Fyn. Herfra sælges også flyttekasser og andet tilbehør til opbevaring og flytning. Derudover udlejer virksomheden skibscontainere i hele Danmark til erhverv og private. Med containerne tilbyder BOXIT stressfri flytning, sikring af materialer og maskiner samt en fleksibel løsning. Virksomheden er i konstant vækst og udvikling og søger hele tiden at ligge forrest i branchen. Til fortsat at sikre denne position søges nu en Ejendoms- og Projektudvikler.

Projektledelse – Ejendomsudvikling – Forretningsudvikling

Vil du bidrage til udviklingen af en succesrig og velrenommeret virksomhed? Som udvikler hos BOXIT og Escot Erhvervsejendomme kommer du til at stå i spidsen for en lang række spændende projekter, som du selv er med til at definere. Du får en varierende arbejdsdag med forskelligartede opgaver i en virksomhed præget af korte beslutningsprocesser og frihed under ansvar.  

Du får en central rolle, hvor du med reference til den daglige leder bliver ansvarlig for styring af meget forskelligartede projekter indenfor ejendomsudvikling og udvikling af forretningen generelt. Du får til opgave at styre og forhandle lokalplaner samt deltage i udviklingen af planerne, og du afholder således møder med blandt andre forvaltningen og arkitekter. Du udarbejder desuden markedsundersøgelser og -analyser i forhold til konkurrenterne, ligesom du tager ud af huset for at identificere og opsøge optimerings- og forretningsmuligheder for BOXIT og Escot Erhvervsejendomme i hele Danmark. Dette kunne eksempelvis være grunde, der egner sig til erhvervs- eller boligejendomme eller muligheder for udvidelse af forretningsområderne. Du udarbejder beslutningsgrundlag for projekterne, og du arbejder således hands-on gennem alle projektets faser – fra idegenereringen til projektet er afsluttet.

For at få succes i rollen har du erfaring med tilsvarende opgaver eksempelvis ejendomsudvikling, projektledelse samt med forhandling med myndigheder, herunder lokalplanarbejde.

Som person er du målrettet, vedholdende og resultatorienteret, og du arbejder struktureret, systematisk og med et stort overblik. Du har en god forretningsforståelse, er forudseende og proaktiv, og du følger dine projekter til dørs og sikrer, at de bliver eksekveret. Du foretrækker at arbejde hands-on, og du tager ejerskab for dine ansvarsområder. Herudover er du kendetegnet af dit store drive, din arbejdsomhed og din selvstændighed i opgaveløsningen. Det er desuden vigtigt, at du har gode kommunikations- og formuleringsevner både skriftligt og mundtligt.  

Er du den nye Ejendoms- og projektudvikler hos BOXIT og Escot Erhvervsejendomme i Aalborg, så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91 fra Sensu A/S. For yderligere information om BOXIT se her. For yderligere oplysninger om Escot se her.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende, og vi opfordrer derfor til at søge snarest.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 18. juni 2020

Arbejdssted

Aalborg