Øko­no­mi­che­fen der tager os et skridt videre

Er du skrap til økonomi og ledelse? Motiveres du af at skabe resultater i en afdeling, hvor du er med til at sætte retningen og har du en værdibaseret tilgang til dine medarbejder? Så er det dig vi leder efter.

GEV er et multiforsyningsselskab med ansvar for den lokale infrastruktur og forsyning i Grindsted inden for vand, fjernvarme, elektricitet og fibernet. Derudover indgår der i koncernen kommercielle aktiviteter. Vi har 35 ansatte og er inde i en spændende udvikling med øget fokus på en bæredygtig og grøn fremtid. Vi søger nu en erfaren økonomichef, der kan understøtte GEVs videre udvikling.

Du vil referere direkte til direktøren og have ansvar for alle discipliner inden for økonomistyring og rapportering. Vi forventer, at du er handlekraftig og selvstændigt tager initiativ til f.eks. videreudvikling af økonomiske rapporter og de administrative processer, der ligger til grund for fremskaffelse af data. Du får ansvar for budgetopfølgning og controlling af koncernens selskaber samt mere detaljeret økonomisk rapportering inden for GEVs forskellige forretningsområder. Derudover vil du skulle håndtere de udfordringer, der findes i de mange, og komplekse, indberetninger til offentlige instanser. Det er dit ansvar at sikre, at GEV kommer i mål med denne opgave – også for de mindre forsyningsselskaber, vi samarbejder med. Ikke mindst, så står du i spidsen for at lede, motivere og udvikle et team på 3 medarbejdere i økonomiafdelingen.

Spændende job i fremadsynet koncern

Vi tilbyder dig et spændende og udviklende job i en innovativ og fremadsynet koncern i positiv udvikling. Vores kultur er åben og uformel. Du får mulighed for at sætte dit præg på jobbet og skabe udvikling i din egen afdeling.

Løn og ansættelsesvilkår aftaler vi individuelt, ud fra dine kompetencer og kvalifikationer.

Hvem er du?

  • Formentligt uddannet cand.merc.aud., HD-R eller tilsvarende.
  • En velfunderet leder med en værdibaseret tilgang, hvor åbenhed og dialog er en fast del af din værktøjskasse. Du er en naturlig rollemodel og værdibærer i afdelingen og GEV generelt.
  • I besiddelse af god forretningsforståelse, analytisk og logisk tænkende.
  • Du har bred erfaring inden for økonomifunktionen, med kendskab til aflæggelse af regnskaber inden for lovregulerede områder.
  • En initiativrig sparringspartner for dine kolleger med personlig gennemslagskraft.
  • En resultatskabende formidler og kommunikator.
  • I stand til at prioritere og omsætte beslutninger til konkret handling og adfærd i GEV.

Kan du se dig selv hos os?

Så send din ansøgning til direktør René Heiselberg Gier på e-mail: rhg@gev.dk, mrk. ”Økonomichef”. Har du
spørgsmål er du velkommen til at kontakte René på 30 31 11 90.

Vi ønsker din ansøgning senest den 16. juni og forventer at afholde samtaler i uge 26. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på: www.gev.dk.

Gem job

GEV A/S
Publiceret: 20. maj 2020

Arbejdssted

Grindsted