System­kon­su­len­ter

 

Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. netIP er med sine syv afdelinger i Thisted, Viborg, Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og København en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst.

Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov inden for:

  • Datacenter, Kommunikation, Klienter, Outsourcing, Platforme & Digital Business Consulting

netIP har en klart defineret ledelsesfilosofi, der bruges til at skabe åbenhed, tillid og tryghed. Herigennem udvikles en adræt og forandringsparat organisation, som kan tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Vi har ingen medarbejdere, men vi har ansat en masse interessante mennesker, og det er udgangspunktet!

For os er målinger ikke tal, men evnen til at være i kontakt med hinanden og være til stede for hinanden.

Virksomheden er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over det sædvanlige. Læs mere på www.netip.dk.

Er du en holdorienteret ”IT-nørd”?

Og har du erfaring med pleje af kunderelationer?

Du har nu mulighed for at komme med på holdet hos en af branchens mest innovative IT-systemleverandører. Vi har masser af glade kunder, og flere er på vej ind. Derfor søger vi til yderligere udvikling dygtige og erfarne Systemkonsulenter, som brænder for at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse.

Hos netIP får alle kunder tilknyttet et kundeteam. Som Systemkonsulent vil du blive tilknyttet en del af disse kundeteams, og du vil især komme til at arbejde med rådgivning, implementering og dokumentation af løsninger indenfor vores forretningsområder. Se evt. denne video, hvor Jonas fortæller om arbejdet som Systemkonsulent i netIP.

Du har en bred viden indenfor IT og Microsoft-teknologier, hvor du generelt har en god forståelse for server, netværk og drift. Måske har du derudover specialistviden inden for et enkelt eller to områder.

Som person motiveres du af at gøre en forskel hos kunderne, hvor du formår at skabe en tæt, loyal og værdiskabende dialog med kunderne. Du trives i et teamorienteret miljø, hvor du forstår værdien af samarbejdet på tværs i organisationen. Du arbejder struktureret og proaktivt for at nå dine mål og leverer ydelser af høj kvalitet. Du er nysgerrig, og det falder dig naturligt løbende at holde dig opdateret med nye og eksisterende teknologier indenfor dit område. 

I netIP har målstyret ledelse veget pladsen for det hele menneske. Som del af netIP bliver du derfor ikke betragtet som midlet til at nå målet – du er målet. Lige præcis derfor er din indstilling, dine interesser og dine ambitioner nøglen til succes hos netIP. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling ved at indgå i nogle af branchens stærkeste teams.

Du kan selv vælge din primære arbejdsplads blandt vores lokationer i hhv. Herning, Thisted, Aalborg, Aarhus og København.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

I netIP har vi fokus på det hele menneske. Dermed forstår vi vigtigheden af, at trivsel gælder for såvel arbejds- som privatlivet. Derfor har vi etableret netIP familyCARE, en fond som støtter dig og familien, hvis I skulle havne i en vanskelig situation.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulenter fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 19. juni 2020

Arbejdssted

Herning, Thisted, Aalborg, Aarhus eller København